Image
fordeler strøm
Image
fordeler
Fordeler strømkunde

Fordeler Circle K strømkunder

Alle strømkundene hos Circle K får noen spesielt gode EXTRA-fordeler på våre stasjoner.

Drivstoffrabatt

Som strømkunde får du en bedre drivstoffrabatt i hele vårt nettverk av stasjoner i Norge. På våre bemannede stasjoner får du hele 45 øre per liter. Du får den samme rabatten i Best-kjeden.

Image
1

Koppen etter fylte 800 liter

Fyller du 800 liter eller mer drivstoff i løpet av 12 måneder spanderer vi Avtalen. Med Avtalen kan du fylle så mye varm drikke du ønsker på Circle K hele året. Du kan velge å gjenbruke din Kopp, og bare bytte ut årsoblat og gummibånd, eller du kan velge en ny Kopp.

Image
3

Bilvask

Som strømkunde får du 2 ekstra bilvask per år til 50% rabatt. Dette får du i tillegg til hver 6. bilvask gratis, som alltid gjelder i EXTRA! Bilvask i maskin er enkelt for deg og godt for bilen. Vi har vaskeprogram for alle behov.

Image
2

I tillegg til de spesielt gode EXTRA-fordelene du får som strømkunde, vil du selvfølgelig også få tilgang til alle EXTRA sine standardfordeler.

Få hver 6. maskinvask

Som medlem får du hver 6. maskinvask på kjøpet. Uansett hvilken maskinvask du kjøper, teller den med i oppsparingen. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis standard maskinvask i kortet ditt. 

Image
5

Få hver 6. burger

Som medlem får du hver 6. burger på kjøpet. Uansett type hamburger du kjøper, teller den med i oppsparingen. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis medium burger i kortet ditt. 

Image
6

Få hver 6. is

Som medlem får du hver 6. is på kjøpet. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis valgfri is i kortet ditt. Tilbudet omfatter ikke softis.

Image
6

Fast tilbud på 4 L spylervæske

Som medlem får du 2 kanner med spylervæske til 119 kroner. Ordinært 75,- per kanne med spylervæske.

Image
8

I tillegg til de gode fordelene du får på våre stasjoner, finner du her andre EXTRA-fordeler.

20% rabatt på TusenFryd

EXTRA-kunder får 20% rabatt på TusenFryd også i år. Ta med venner eller familie i bilen og sett kursen mot fartsfylte opplevelser for store og små. Tilbudet gjelder inntil 4 billetter per medlem. 

I sommer blir det med noen begrensninger på antall gjester i parken. Det innebærer blant annet at alle gjester må forhåndskjøpe billetter i nettbutikken, samt at det kun er mulig å kjøpe billett til en fastsatt dag. 

Ved bestilling, bruk bestillingskode som ligger på dine innloggende sider.

Image
9