Image
AretsModeller
Image
Koppen
Årets modeller

Årets modeller

Hvis du ønsker å kjøpe ny kopp i årets farger er du selvfølgelig velkommen til det! Koppen 2022 kan kjøpes på alle våre stasjoner, og passer perfekt som gave til deg selv eller en du er glad i. Uansett hvilken Kopp du velger kan du nyte ubegrenset med varm drikke gjennom hele 2022!

Det er med stor glede vi kan presentere årets Kopper for dere! Som tidligere år skiller vi mellom to ulike modeller for Koppen - Premium og Standard. Begge er dekorert med Circle K sin logo, og har en lukke- og låsefunksjon på lokket. I tillegg kan du trygt vaske Koppen i oppvaskemaskin mellom bruk! 

Premium Koppen

Denne versjonen av Koppen har det vi kaller thermo-effekt. Dette gjør at kaffen holder seg varm lenge – perfekt for deg som er på langtur eller liker å drikke kaffen over tid. Premium Koppen er også litt større slik at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Denne modellen får du i fargene himmelblå og olivengrønn. Premium Koppen koster 499,- og sikrer deg varm drikke hele 2022! 


Standard Koppen 

Denne modellen passer godt for kortere turer, og er praktisk for deg som velger liten kaffe fra våre maskiner. Den holder godt på varmen, og er en god følgesvenn langs veien. Standard Koppen kommer i to fine farger -dyp orange og olivengrønn. For bare 349,- kan du få denne Koppen, og du velger selv hvilken farge du ønsker! 

Image
Koppen

Koppens historie

Norges mest populære reisefølge! Mange er sterkt engasjert i Koppen til Circle K, den har vært både elsket, hatet og utskjelt i nærmere 20 år.

Image
Avtalen

Avtalen

Vi vet at mange har flere utgaver av Koppen. Derfor gjør vi det enklere for deg å velge gjenbruk ved å bruke Koppen du allerede har, og heller kjøpe ny avtale.

Image
Gjenvinning

Gjenvinning

Vil du ha ny Kopp, og ønsker å kvitte deg med den gamle Koppen? I år kan du levere den gamle Koppen til en av våre stasjoner, og vi sender den til gjenvinning.