Image
Årets modeller
Image
Årets modeller

Årets modeller

Hvis du ønsker å kjøpe ny kopp i årets farger er du selvfølgelig velkommen til det! Koppen 2024 kan kjøpes på alle våre stasjoner, og passer perfekt som gave til deg selv eller en du er glad i. Uansett hvilken kopp du velger kan du nyte ubegrenset med varm drikke gjennom hele 2024!

Det er med stor glede vi kan presentere årets Kopper for dere! Som tidligere år skiller vi mellom to ulike modeller for Koppen - Premium og Standard. Begge er dekorert med Circle K sin logo, og har en lukke- og låsefunksjon på lokket. I tillegg kan du trygt vaske Koppen i oppvaskmaskin mellom bruk! 

Premium Koppen

Denne versjonen av Koppen har det vi kaller thermo-effekt. Dette gjør at kaffen holder seg varm lenge – perfekt for deg som er på langtur eller liker å drikke kaffen over tid. Premium-Koppen er også litt større slik at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Premium-Koppen koster 599,- og sikrer deg varm drikke i hele 2024! 


Standard Koppen 

Denne modellen passer godt for kortere turer, og er praktisk for deg som velger liten kaffe fra våre maskiner. Den holder godt på varmen og er en god følgesvenn langs veien. Koppen koster bare 449,-, og du velger selv hvilken farge du ønsker!  

Image
Koppens Historie

Koppens historie

Norges mest populære reisefølge! Mange er sterkt engasjert i Koppen til Circle K, den har vært både elsket, hatet og utskjelt i nærmere 20 år.

Image
Gjenvinning

Gjenvinning

Vil du ha ny Kopp, og ønsker å kvitte deg med den gamle Koppen? I år kan du levere den gamle Koppen til en av våre stasjoner, og vi sender den til gjenvinning.

Image
Avtalen

Avtalen

Vi vet at mange har flere utgaver av Koppen. Derfor gjør vi det enklere for deg å velge gjenbruk ved å bruke Koppen du allerede har, og heller kjøpe ny avtale.