Image
Betalingsapper på Circle K
Image
Betalingsapper hos Circle K

Betalingsapper hos Circle K

Circle K ønsker å være i forkant av nye digitale løsninger som gjør stasjonsbesøk så enkle som mulig. Apple Pay og andre betalingsapper kan benyttes på våre stasjoner. Det betyr at du har tilgang til mobile betalingsløsninger med en enkel og sikker måte å betale raskt og enkelt på.

Betalingsappene fungerer i kombinasjon med både Visa, MasterCard og American Express og har sikkerhet og personvern i fokus. Det faktiske kortnummeret blir ikke lagret, men i stedet for blir et unikt kontonummer for enheten tildelt, kryptert og lagret sikkert i på den aktuelle enheten.

Ikke gå glipp av dine EXTRA-fordeler

Har du lagt inn et betalingskort som er registrert i EXTRA i en betalingsapp som Apple-pay og Garmin-pay, vil dette kortet få et nytt kortnummer (App-kort) i appen. EXTRA-programmet vil dermed ikke gjenkjenne kortet, og du får ikke opptjent eller benyttet dine EXTRA-fordeler. Dette kan du enkelt løse i kassen på våre stasjoner. Det er to måter å legge til «app»-kortet på:

Hvis du har det originale kortet (som allerede er registrert i EXTRA):

  1. Les kortet i betalingsterminalen
  2. App-kortet vil bli lagt til som et kort på din EXTRA-konto
  3. Du vil både opptjene og kunne benytte dine EXTRA-fordeler

Hvis du kun har «App-kortet»

  1. Scann «App-kortet»
  2. Taste inn mobilnummeret som EXTRA-kontoen er registrert på
  3. App-kortet vil da bli lagt til som et kort på din EXTRA-konto
  4. Du vil både opptjene og kunne benytte dine EXTRA-fordeler

Bruk betalingsapper på pumpene

På flere av våre stasjoner har du nå muligheten til å betale med betalingsapper ute ved pumpene når du fyller drivstoff. Benytt skanneren for kontaktløs betaling.