Image
Betalingsapper på Circle K
Image
Betalingsapper hos Circle K

Betalingsapper hos Circle K

Circle K ønsker å være i forkant med nye digitale løsninger som gjør stasjonsbesøk så enkle som mulig. Apple Pay og andre betalingsapper kan benyttes på våre stasjoner. Det betyr at du har tilgang til mobile betalingsløsninger med en enkel og sikker måte å betale raskt og enkelt på.

Betalingsappene fungerer i kombinasjon med både Visa, MasterCard og American Express og har sikkerhet og personvern i fokus. Det faktiske kortnummeret blir ikke lagret, men i stedet for blir et unikt virtuelt kortnummer for enheten tildelt, kryptert og lagret sikkert i på den aktuelle enheten.

Ikke gå glipp av dine EXTRA-fordeler

Har du lagt inn et betalingskort som er registrert i EXTRA i en betalingsløsning som Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, Samsung Pay eller Fitbit Pay, vil dette kortet få et nytt virtuelt kortnummer i denne løsningen. EXTRA-programmet vil dermed ikke gjenkjenne kortet, og du får ikke opptjent eller benyttet dine EXTRA-fordeler. Dette kan du enkelt løse i kassen på våre stasjoner, eller ved pumpen når du fyller drivstoff. Det er to måter å legge til det virtuelle kortet:

Hvis du fyller drivstoff ute ved pumpen:

  1. Les av mobilen/klokken på leseren for kontaktløs betaling ved betalingsteminalen
  2. Du vil bli spurt på skjermen om du ønsker å melde deg inn/registrere kortet i EXTRA.
  3. Tast inn mobilnummeret som du har registrert på din EXTRA-profil.
  4. Det virtuelle kortnummeret vil bli knyttet til din eksisterende EXTRA-profil, og du vil få rabatt som normalt.

NB: Hvis du har flere kort registrert i din virtuelle lommebok, er det kun det kortet du faktisk brukte til å betale som vil bli registrert. Hvis du ønsker å bruke et annet kort i fremtiden må prosessen gjentas.

Hvis du betaler inne i butikk:

  1. Fortell betjeningen at du ønsker å registrere betaling med mobil/klokke i EXTRA.
  2. Scann mobilen/klokken når du får beskjed om det av betjeningen
  3. Du vil bli bedt om å oppgi ditt mobilnummer for å knytte betalingsmiddelet til din EXTRA-profil.
  4. Du vil heretter både opptjene og kunne benytte dine EXTRA-fordeler som normalt

NB: Hvis du har flere kort registrert i din virtuelle lommebok, er det kun det kortet du faktisk brukte til å betale som vil bli registrert. Hvis du ønsker å bruke et annet kort i fremtiden må prosessen gjentas.

Bruk betalingsapper på pumpene

På alle våre stasjoner har du nå muligheten til å betale med mobilen eller klokka ute ved pumpene når du fyller drivstoff. Benytt leseren for kontaktløs betaling. Hvis du ikke har registrert det virtuelle kortet i EXTRA nå, følg instruksjonene over.