Image
Sandwich
Image
Sandwich

Sandwich & calzone

Uten mat og drikke, duger helten ikke! Energi er ikke bare viktig for bilen, men også for sjåføren! Er du litt sulten, eller bare har lyst på ett eller annet å tygge på? Vi kan friste med alt fra varme og velsmakende toast til ferske bagetter og wraps – selvfølgelig komponert av våre dyktige kokker.

Kampanjetilbud med EXTRA

Image
Rundstykke Egg & Bacon

Dersom du er kunde hos EXTRA kan du nå nyte en god frokost hos Circle K, med rundstykke og valgfri Circle K vann eller juice til kampanjepris! Les mer om våre EXTRA-fordeler her

Sandwich, calzone og wrap

I Circle K har vi et bredt utvalg av mat, også når det kommer til gode lunsjalternativer! Våre ansatte smører jevnlig bagetter og sandwicher i løpet av vakten sin, og sørger for at vi alltid kan tilby et fersk og velsmakende matalternativ til deg. Vi har et variert utvalgt av påsmurte måltid, enten du trenger en sunn frokost eller noe ekstra godt til lunsj.

Våre rustikke bagetter er toppet med norske råvarer, som gårdsskinke laget av renskåret svinekjøtt fra Jæren og fyldig vellagret Norvegia. I tillegg serverer vi fersk panini med god engelsk cheddar. Om du ønsker et måltid med en mer meksikansk vri kan vi friste med vår bestseller – wrap fylt med kylling og ferske grønnsaker!

Image
Havreciabatta

Havreciabatta

Havreciabatta er bakt på surdeig med hvete og rug. Kombinasjonen mellom brød, fyldig ost og renskåret gårdsskinke gir et saftig og smakfullt produkt.

Image
Baguette

Rustikk baguette

Velg mellom gårdsskinke laget av svinekjøtt fra Jæren, ferske skiver av roastbiff, eller kokt egg med sprøstekt bacon og skiver av tomat.

Image
Wraps

Wraps

Wraps med kylling er en bestselger for deg som ønsker et sunt og godt måltid. Fylt med ferske grønnsaker og en smakfull mango curry dressing.

Image
Calzone

Calzone

Smakfull calzone med ost & skinke, og en saftig og smakfull variant med kylling & pesto!
 

Image
Toast

Toast

Vår ostesandwich er en vri på den franske toasten Croque monsieur. En klassiker toppet med fyldig ostesaus og skinke.

Image
triple cheese

Cheddar og egg

En enkel og god variant med en liten tvist! Smakfull sandwich med cheddarost og egg!
 

Image
taco

Taco-sandwich

Denne er til alle som elsker en meksikansk vri på maten! Nydelig sandwich med godt tacofyll!

Image
BBQ

Kylling BBQ

BBQ-marinert kylling + sandwich = sant! Denne varianten er allerede en favoritt blant mange!

Image
salami

Salami inferno

Det enkle er ofte det beste, og det er denne sandwichen et godt bevis på.