Image
Dugnad
Image
Dugnad
Dugnad

Inviter til dugnad

Vi i Circle K har troen på god dugnadsånd, og syns at dugnadskonseptet skal være en hyggelig opplevelse. Nå kan du få gode inntektsmulighet for lag og foreninger gjennom Koppen 2022! Det er også mulig å kjøpe Koppen med lagets og foreningens egen logo.

Våre stasjoner ønsker å støtte sine lokalsamfunn gjennom å gi lokale lag og foreninger en inntektsmulighet på kr 100 pr kopp gjennom videresalg av Koppen eller gavekort på Koppen. Representerer man et lag eller forening og ønsker å benytte denne muligheten må man søke hos sin lokale Circle K stasjon for bestilling av kopper eller gavekort. 

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
Koppen

Årets modeller

Det er med stor glede vi kan presentere årets Kopper for dere! Som tidligere år skiller vi mellom to ulike modeller for Koppen - Premium og Standard.

Image
Avtalen

Avtalen

Nå ønsker vi at flere skal gjenbruke Koppen når de kjøper ny kaffeavtale hos oss. Derfor gjør vi det enklere for deg å velge gjenbruk.

Image
Gjenvinning

Gjenvinning

Vil du ha ny Kopp, og ønsker å kvitte deg med den gamle Koppen? I år kan du levere den gamle Koppen til oss, og vi sender den til gjenvinning for deg.