Image
Drikke
Image
Drikke
Drikke

Drikke

Har du lyst på noe å drikke til maten? Eller bare slukke tørsten langs veien? Det er ikke bare mat vi i Circle K brenner for - vi har også et bredt utvalg av ulike drikkevarer. Vårt mål er å ha drikke som kan passe alle sitt behov, og vi har stort fokus på å ha et produktutvalg som samsvarer med våre kunders ønsker!

Circle K er gjerne mest kjent for Koppen og vår kaffeavtale, men vi har også flere andre drikkealternativene. På våre stasjoner finner du flere gode smoothies og juicer, som kan passe perfekt sammen med en fersk salat eller baguette. I tillegg er kjølen vår fylt opp med et bredt utvalg av brus og energidrikk. Her finner du alt fra den gode klassiske Coca-Cola’en til nyheter fra Monster og Red Bull.

Nylig lanserte vi et helt nytt konsept – K Freeze. Vi kan derfor med glede tilby nydelig slush i ulike smaksvarianter på flere av våre stasjoner. Dette har virkelig blitt en hit, spesielt blant våre yngre kunder. For å lese mer om vårt drikkealternativ kan du ta en titt på artikkelboksene nedenfor!

Til den kaffetørste

Lite slår duften av nytraktet kaffe, enten det er en kald januardag eller en tidlig solfylt morgen i juni. En kopp kaffe gjør underverker, og vi lever for å servere alle våre kunder den beste kaffen langs veien.

Våre kaffebønner er nøye utvalgt for at vi hver dag kan servere kaffe med god aroma. Og melken i kaffen – den er selvfølgelig både kortreist og fersk.

Så enten det er på vei til jobb, i lunsjen eller på en lengre biltur så skal du vite at vi er der du er – og kaffen står alltid klar!

Circle K-vann

Vårt eget Circle K-vann er et naturlig mineralvann fra Snåsakilden i Norge, som tappes direkte på flasker uten behandling eller tilsetninger. Vannet har svært lavt mineralinnhold med en perfekt mineralsammensetning, og ble godkjent som «Naturlig mineralvann» av Mattilsynet i 2013.

Image
Kaffe

Kaffe

Vi innrømmer det gjerne, vi i Circle K elsker kaffe, og den lidenskapen deler vi gjerne med våre kunder.

Image
Årets modeller

Koppen

Nå er det på tide å sikre varm drikke ut 2024. Du kan velge mellom å kjøpe ny kopp, eller kjøpe ny avtale og gjenbruke din gamle Circle K-brandede kopp.