Image
Julekoppen
Image
Julekoppen

Den perfekte julegaven

Desember måned sniker seg sakte men sikkert inn på oss, og det betyr at det er tid for både julesang og julegaver. Er du litt usikker på hva du skal gi til dine nære og kjære? Vi hjelper deg gjerne!

Har du et familiemedlem som tilbringer mye tid i bilen? Eller en venn som har tidlige morgener i bil på vei til jobb? Kanskje du kjenner noen som kjører mye frem og tilbake til hytta? Da er Koppen den perfekte julegave! Fra 299,- kan du sikre ubegrenset varm drikke til de du måtte ønske, og det er ingen tvil om at dette er en gave som vil bli satt pris på. Velg mellom vår standard eller premium Kopp, og plukk ut dine favorittfarger! 

Image
Gjennvinner

Gjenvinning

Vil du ha ny Kopp, og ønsker å kvitte deg med den gamle Koppen? I år kan du levere den gamle Koppen til oss, og vi sender den til gjenvinning for deg.

Image
Årets Modeller

Årets modeller

Det er med stor glede vi kan presentere årets Kopper for dere! Som tidligere år skiller vi mellom to ulike modeller for Koppen - Premium og Standard.

Image
Avtalen

Avtalen

Nå ønsker vi at flere skal gjenbruke Koppen når de kjøper ny kaffeavtale hos oss. Derfor gjør vi det enklere for deg å velge gjenbruk.