Image
Vi gjør det enklere for deg å vaske bilen
Image
Vi gjør det enkelt for deg å vaske bilen
Enklere bilvask

Vi gjør det enkelt for deg å vaske bilen

Bilvask er en god investering, og derfor har vi fokus på å gjøre bilvask så enkelt som mulig - slik at du kan gi bilen din den pleien den fortjener.
Image
Vi gjør det enkelt for deg å vaske bilen

Vedlikehold er viktig for bilens levetid, og bilvask er en rimelig og god investering. I en hektisk hverdag kan det likevel ta mer tid enn nødvendig å rekke over pleie til bilen. Vi har derfor gjort bilvask så enkelt som mulig for våre kunder! 

I appen vår kan du enkelt se når vaskehallen på din nærstasjon er ledig. Vi tilbyr både mobilbetaling og betaling på terminal på de fleste av våre stasjoner, noe som vil gjøre hele vaskeprosessen smidigere for deg som kunde. I tillegg tar det deg kun 8 minutter å vaske bilen, og du kan deretter fortsette med dine daglige gjøremål. Velkommen innom oss!

Image
Bilvask

Sjekk ut appen og kom innom en av våre stasjoner for et skinnende resultat!

Image
Ren bil med god samvittighet

Ren bil med god samvittighet

Hva er vel bedre enn en ren bil? Hos oss kan du trygt vaske bilen med god samvittighet - bra for bilen og bra for miljøet!

Image
Hvorfor vaske bilen

Hvorfor vaske bilen

I løpet av året blir bilen utsatt for alt fra salt til asfaltstøv og innsekter, og jevnlig vedlikehold er derfor essensielt for å forlenge bilens verdi og levetid.

Image
Vask bilen din selv hos oss

Selvvask

For deg som ønsker å vaske bilen din selv har vi selvfølgelig gode fasiliteter for selvvask på våre stasjoner. Kom innom oss for å en ren bil da vel!