Image
Komfort langs veien
Image
Komfort langs veien
NAF

Medlemsfordeler hos NAF

Som NAF-medlem får du blant annet rabatt på både drivstoff og lading hos Circle K. Detaljer om rabattene og hvordan du får disse kan du lese mer om under.

Les mer på NAF.no

Påskeaksjonen 

Første helg i påsken er det tradisjon at ildsjeler fra lokalavdelingene til NAF stiller på utvalgte Circle K-stasjoner rundt om i Norge. Påskeaksjonen er et samarbeid mellom NAF og Circle K Norge, og er svært populær begivenhet både blant store og små kunder. Fokus er å gi gode tips og råd til sikkerhet i bilen under påskeutfarten, i tillegg til morsom quiz med fine premier. 

Dine medlemsfordeler

Image
Hånd som holder pumpepistol og fyller drivstoff

Drivstoffrabatt

Du får 45 øre/l i rabatt på drivstoff hos betjente Circle K- og BEST-stasjoner over hele landet. På ubetjente stasjoner er rabatten 25 øre/l. Denne rabatten forutsetter at du er EXTRA-kunde.

Image
Elbillading

Laderabatt

Benytt deg av vårt stadig voksende ladenettverk! Du får 10 % laderabatt hos Circle K når du lader på våre hurtigladestasjoner. Rabatten forutsetter at du er EXTRA-kunde.

Image
Hvorfor vaske bilen

Rabatt på maskinvask

Som NAF-kunde får 50 % rabatt på to maskinvask i året på alle Circle K-stasjoner. Dette forutsetter at du har knyttet medlemskapet ditt til Circle K EXTRA.