Image
Forsikring
Image
Forsikring

Vårt samfunnsengasjement

Circle K er mer enn et sted du fyller drivstoff, lader bilen og tar en pause på din reise. Vi er over 3000 engasjerte ansatte som møter folk vi bryr oss om hver dag, i lokalmiljøet der du bor og ferdes. Vi støtter Rosa Sløyfe-aksjonen og har et spesielt hjerte for ungdom som trenger hjelp.

Mental Helse Ungdom

I 2020 og godt ut i 2021 ble en hel verden satt på prøve. Korona-pandemien rammet, og mange unge fikk kjenne på ensomhet og håpløshet. Noen så dessverre ikke lenger grunn til å leve. På vei ut av de tøffe tiden vi har vært igjennom ser vi fortsatt flere ettervirkninger på folks psykiske helse, og det er tydelig et stort behov blant unge for å få hjelp.  

"Ferske undersøkelser viser at 7 av 10 unge føler seg ensomme, annen hver dag tar et menneske under 36 år sitt eget liv. Ventelistene til psykolog er 30 uker og halvparten av oss vil få en psykisk lidelse i løpet av livet. Selv om det ser ut som om vi er på vei ut av pandemien og mange har det bedre, merker vi fortsatt stor pågang på tilbudene våre", sier Line Toft, kommunikasjons og innsamlingssjef i Mental Helse Ungdom. 

Hun forteller at bidraget fra Circle K i 2020 til MHU sin hjelpechat har betydd enormt mye for mange unge i året som har gått, og at årets bidrag vil sørge for at chatten vil kunne utvikles videre i året som kommer. 

Image
Mental helse

Samtale er sunt
"Å falle utenfor som ung kan få store konsekvenser resten av livet. Det er ikke alltid like lett å se hvem som sliter og hvem som har det bra. Mental Helse Ungdom gjør en utrolig viktig jobb for mange unge som sliter, og minner oss om  at ikke alle har det like enkelt. De gir oss alle en påminnelse om viktigheten av å lytte, se hverandre og bry oss", sier Sverre Rosén Norgessjef i Circle K.  

Mental Helse Ungdom åpnet i juli 2020 chattetjenesten «En som lytter», og dette tilbudet er i stor grad driftet av frivillige medmennesker med profesjonell faglig støtte. I løpet av chattetjenestens levetid har antallet henvendelser vært betydelig, og det er et økende behov for frivillige som kan besvare samtalene. 

Vi bidrar sammen
Fra 1. til 24. desember i år gir Circle K én krone til Mental Helse Ungdom for hver drivstofftank som fylles og én krone for hver hurtiglading som gjøres på våre stasjoner. Sammen med våre kunder skal vi sørge for at Mental helse Ungdom kan fortsette å opprettholde dette viktige tilbudet i 2022. Og forhåpentligvis enda lenger.  

En stor takk til alle som bidrar, sammen kan vi støtte ungdom som trenger det i en krevende tid! 

Du kan lese mer om Mental Helse Ungdom og deres arbeid her

Image
Mental helse

Rosa Sløyfe-aksjonen

Mange er rammet direkte eller kjenner noen som er rammet av brystkreft. Gjennom ti år har Circle K-stasjoner over hele landet samlet inn i overkant av 36 millioner kroner til brystkreftsaken. Engasjementet blant våre ansatte og kunder er stort og givergleden enorm. Hvert år i oktober kler vi oss selv og stasjonene i rosa. Vasker du bilen i oktober, gir vi hele 30 kroner til aksjonen. Men det er også mulig å støtte ved å kjøpe «rosa vann» eller spylervæske. 

Image
Rosa sløyfe

Vi er svært takknemlig for å kunne bidra til en sak som berører så mange, ikke bare de som er direkte rammet, men også de som står dem nær. Takk til alle som bidrar!

Image
Reiseplanlegger

Bærekraft

Vår ambisjon er at vi skal lede det grønne skiftet langs veien, med bærekraftig energi til folk og kjøretøy.

Image
Bedre fremtid

Too Good To Go

Vi er opptatte av å finne balanse mellom å tilby fersk mat til deg samtidig som vi skal unngå matsvinn.

Image
Lading

Elbillading

Vi vil gjør det enkelt for deg å ta miljøvennlige valg når du lader på våre stasjoner.