Image
Forsikring
Image
Forsikring

Vårt samfunnsengasjement

Circle K er mer enn et sted du fyller drivstoff, lader bilen og tar en pause på din reise. Vi er over 3000 engasjerte ansatte som møter folk vi bryr oss om hver dag, i lokalmiljøet der du bor og ferdes. Vi støtter Rosa Sløyfe-aksjonen og har et spesielt hjerte for ungdom som trenger hjelp.
Image
Overrekkelse sjekk MHU

 

Mental Helse Ungdom

2020 ble det året da en hel verden ble satt på prøve, og det på flere måter. Smittevernstiltak og sosial distanse har preget samfunnet for å redusere smitten, og det har kostet. Mange unge har fått kjenne på ensomhet og håpløshet, og noen ser dessverre ikke lenger en grunn til å leve. Derfor er den jobben Mental Helse Ungdom legger ned utrolig viktig.

Mental Helse Ungdom åpnet i juli 2020 chattetjenesten «En som lytter», og er i stor grad driftet av frivillig engasjement med profesjonell faglig støtte. I løpet av chattetjenestens levetid har antallet henvendelser vært mer enn tilbudet kan dekke, og det er et økende behov for frivillige som besvare samtalene.

Derfor er vi glade for å støtte Mentale Helse Ungdom med 1,1 millioner kroner til deres arbeid for å hjelpe unge som sliter, dette takket være våre kjære kunder som fylte drivstoff hos oss i desember 2020.

Dette har bidratt til at chattetjenesten kan ha lengre åpningstider over flere dager.

En stor takk til alle dere, sammen bidrar vi til å støtte ungdom som trenger det i en krevende tid!

Du kan lese mer om Mental Helse Ungdom og deres arbeid her.

Image
Rosa

Rosa Sløyfe-aksjonen

Mange er rammet direkte eller kjenner noen som er rammet av brystkreft. Gjennom åtte år har Circle K-stasjoner over hele landet samlet inn i overkant av 30 millioner kroner til brystkreftsaken. Engasjementet blant våre ansatte og kunder er stort og givergleden enorm. Hvert år i oktober kler vi oss selv og stasjonene i rosa. Vasker du bilen i oktober, gir vi hele 30 kroner til aksjonen. Men det er også mulig å støtte ved å kjøpe «rosa vann» eller spylervæske. Vi er svært takknemlig for å kunne bidra til en sak som berører så mange, ikke bare de som er direkte rammet, men også de som står dem nær. Takk til alle som bidrar!