Image
Bærekraft
Image
Bærekraft

Vår bærekraftige reise

Vi er på en reise mot en renere og tryggere fremtid. Vi ønsker å legge til rette for en bærekraftig utvikling for både jorda vår og menneskene på den. Circle K sitt mål er å minske påvirkningen vi har på miljøet, være en inkluderende arbeidsplass og støtte samfunnet rundt oss.
Image
Planet

Planet

Vi er på en reise mot en renere og tryggere framtid. Circle K ønsker å fokusere på bærekraft for både planeten og folkene våre.
.

Image
People

People

Det er viktig for oss å ha et trygt og inkluderende jobbmiljø. Vi ønsker at alle skal føle seg trygge til å være den de er når de er på jobb hos oss.

Image
Prosperity

Prosperity

Vi jobber tett sammen med våre samarbeidspartnere, slik vi kan hjelpe hverandre til å ta bærekraftige valg. Dette skaper positive fordeler for alle parter.

Image
Bedre fremtid

Bærekraft

Enten du stopper for en matpause, vasker bilen eller fyller drivstoff så skal vi legge til rette for bærekraftige alternativer. Vi har fokus på både sunn mat, bærekraft i innkjøp, ren bil og rent miljø.

Image
Reiseplanlegger

Samfunnsengasjement

Circle K er mer enn et sted du fyller drivstoff, lader bilen og tar en pause på din reise. Vi er over 3000 engasjerte ansatte som møter folk vi bryr oss om hver dag, i lokalmiljøet der du bor og ferdes.