Image
Bærekraft
Image
Bærekraft

Sammen gjør vi en forskjell

Vår virksomhet blir stadig større, og vi er nå en av de største aktørene innen convenience og drivstoff i Europa. Med størrelse kommer også mulighetene. Nå lanserer vi mange felles initiativer for å bidra til mer miljøvennlige løsninger i alle deler av vår virksomhet.

Vi skal hele tiden utvikle og forbedre oss - ikke bare på drivstoff-siden, men også innenfor mat, kaffe, drikkevarer, bilvask og på andre områder i vår virksomhet. Vi stiller stadig høyere krav til leverandørene våre, fordi vi tror at vi kan nå lenger hvis vi gjør ting sammen.

Med over 2.000 stasjoner i Europa vil enhver liten endring gjøre store utslag, og til syvende og sist vil det være lettere for deg – som kunde - å ta mer bærekraftige valg.

Image
Circle K

Vår størrelse gjør det mulig for oss å flytte bransjen vi er en del av i en positiv retning. Vi har alltid vært opptatt av å gjøre hverdagen enkel for kundene våre. På samme måte er vi opptatt av å gjøre det enkelt for alle å ta bevisste og gode valg.

Selv om vi nettopp har begynt på vår felles reise har vi allerede startet flere prosjekter og initiativer på europeisk og lokalt nivå. Vår ambisjon er at vi skal lede det grønne skiftet langs veien, med bærekraftig energi til folk og kjøretøy.

Image
Sustainable Brand Index 2021 Bransjevinner

Bransjens mest bærekraftige merkevare

For femte året på rad har den norske befolkningen kåret Circle K til den beste merkevaren på bærekraft og bransjevinner i den nasjonale undersøkelsen Sustainable Brand Index.