Image
Pølser
Image
Pølser

Pølser

Ventepølse, middagspølse eller rett og slett bare en pølse? Hos oss finner du pølser laget av norske råvarer for enhver anledning! Alle pølsene våre serveres med ferske lomper eller pølsebrød som også kan også fås glutenfritt om det er ønskelig.

I tillegg til at vi i Circle K har fokus på kvalitetskjøtt, serverer vi også våre pølser med en utrolig god kombinasjon av tilbehør. Vi har flere pølser med saftig bacon surret rundt, og varianter med smakfulle krydderblandinger av paprika, chili og kajannepepper. Her er det bare fantasien som setter grenser, og vi er sikker på at vi har en variant som passer dine ønsker perfekt!

Image
Kabanosspølse
Image
Kabanosspølse

Kabanosspølse

Smakfull grov stekepølse med høyt kjøttinnhold, 80 % svin.
 
 

Image
Ostepølse

Ostepølse

En smakfull og god ostepølse med biter av ekte Jarlsbergost. Ekstra godt blir det når den er innrullet i smakfult bacon.

Image
Wiener

Wienerpølse

Denne klassikeren holder koken ! Utsøkte råvarer og en god krydderblanding.
 

Image
Grillpølse

Grillpølse

Enkelt og greit! Grillpølse er en av våre favoritter, en pølse som både liten og stor er glad i. Topp den med ketchup eller sennep, og nyt!
 
 

Image
Løkpølse

Løkpølse med Dijonnaise

Smakfull løkpølse laget av svinekjøtt, løk og gressløk. Toppet med vår egen dressing - en frisk blanding av Dijonsennep og majones!

Image
Grillpølse

Ost- & chilipølse

En skikkelig smaksbombe - saftig pølse med Jarlsberg og balansert smak med chili og kajannepepper!