Image
Motorolje
Image
Motorolje

Tilhengerutleie hos Circle K

Har du behov for å leie en tilhenger? Vi har hengere som passer til ulike behov, og du kan selv velge om du ønsker å bruke vårt online bookingsystem eller om du vil kontakte den aktuelle stasjonen direkte.

Bestill tilhenger her

Vi har tilhengere langs hele Norge, enten du befinner deg i Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo eller et helt annet sted! På denne siden finner du all nødvendig informasjon dersom du ønsker å leie tilhenger hos Circle K. Husk å alltid ta med bilens vognkort når du leier tilhenger, i tillegg til ditt eget førerkort! Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har enveisutleie, noe som betyr at du henter og leverer bilen på samme stasjon.

Hvor kan jeg leie tilhenger?

Vi har flere stasjoner som tilbyr utleie av forskjellige type tilhengere. For en full oversikt over våre utleiesteder og de ulike type tilhengerne vi har kan du søke via vårt kartsøk.

Hvordan leier jeg?

For å leie tilhenger kan du bestille direkte på vår hjemmeside! Du kan også ringe direkte til den aktuelle stasjonen du vil leie hos dersom du trenger hjelp med bestillingen. Dersom du skal leie tilhenger på Storo, Kolbotn, Kopperud, Berger, Narvik eller Stormaknes kan du gjøre dette her.

Hvilken betalingsløsning kan brukes for tilhengerutleie hos Circle K?

Du kan enkelt betale med alle type kort som stasjonen normalt godtar! Betalingsmåte avtales når du inngår leieavtalen.

Hvordan vet jeg hvilken type tilhenger kan jeg bruke?

Dersom du er usikker på hvilken type tilhenger du kan kjøre, så kan du først å fremst finne en oversikt i førerkortet ditt. Her skal det stå informasjon om vekt, dekk, type førerkort og regler for din bil. Dersom du trenger mer info kan du bruke denne tilhengerkalkulatoren. Du er selv ansvarlig for at førerkortet ditt er gyldig for det leide utstyret, og at totalvekt for bil og utstyr overholdes.

Hvilken type hengere tilbyr Circle K?

Skal du flytte og trenger ekstra plass? Har du en båt du skal sjøsette? Vi har vi flere forskjellige tilhengere til ulike anledninger. For en full oversikt over våre hengere kan du se i artikkelboksene nedenfor.

Generelle betingelser for leie av tilhenger hos Circle K

Les våre regler og betingelser i dokumentet nedenfor. 

Image
Tilhenger Circle K

Spesialhenger

.

Image
Varehenger

Varehenger

.

Image
Skaphenger

Skaphenger

.

Image
Kombihenger

Kombihenger

.