Image
Skrap&Vinn
Image
Skrap og Vinn

Skrap & Vinn i vinter!

Skrap & Vinn er tilbake i vinterdrakt. Skrap frem tre like premier og vinn små og store gevinster i hele desember og januar. Skrap & Vinn starter 1. desember og avsluttes 30. januar.

Slik spiller du Skrap & Vinn

Skrap & Vinn er kun tilgengelig i Circle K Appen. Last ned appen «Circle K» i App Store eller Google Play.

Last ned Circle K Appen her:

Ekstra poeng med bonusspillet Fuel runner 

Spillet er vårt første ekte 3D-spill. Plukk opp premiene på veien, unngå hindringer og få poeng.

Ekstra spill med EXTRA

Som EXTRA-kunde får du mulighet til å delta i ett ekstra hovedspill hver dag. 
Hvis du registrerer deg i EXTRA  i løpet av kampanjeperioden, får du tilgang til det ekstra hovedspillet etter at du har fullført registreringen (kan ta opptil 24 timer). Det koster ikke noe ekstra å bli med i EXTRA, men vi trenger kortnummeret på ditt betalingskort for å kunne gi deg EXTRA-fordelene våre. Du kan registrere deg i Circle K EXTRA her circlek.no/extra

Kuponger

Hvis du vinner, får du en kupong som kan innløses på stasjonene våre. Du kan ikke vinne på nytt før du har innløst kupongen(e). Du kan fremdeles spille, men da vinner du ingen produkter eller rabattkuponger. Du har bare lov til å innløse opptil tre kuponger samtidig i butikken.
Når du innløser kupongen på Circle K-stasjonene våre, har du bare 5 minutter på deg til å vise kupongen til de ansatte. Vi anbefaler derfor at du venter til du står først i køen på stasjonen, før du innløser den.

Kupongen utløper automatisk fem dager etter at vi utstedte den. Circle K har implementert en prosess for gjenbruk av kuponger som ikke løses inn.

Skrap & Vinn har 16 års aldersgrense.

Ukespremie

Jo mer man spiller jo flere «poeng» får man i trekningen av ukespremien. Hver lørdag i konkurranseperioden trekker vi en heldig spiller som vinner Premium Koppen.

Mange fine premier!