Image
Skrap & Vinn
Image
Skrap & Vinn

Skrap & Vinn!

Ventetiden er over! Skrap & Vinn er tilbake. Skrap frem tre like premier og vinn små og store gevinster! Skrap & Vinn starter 14. november 2023 og avsluttes 1. januar 2024

Slik spiller du Skrap & Vinn

Skrap & Vinn er kun tilgengelig i Circle K Appen. Last ned appen «Circle K» i App Store eller Google Play.

Last ned Circle K Appen her:

Bonusspill - AR-spill

Bruk kameraet på telefonen til du ser virtuelle mynter på stasjonen og fang dem. På dager med lite trafikk på stasjonene har myntene høyere verdi.

Bonusspill - CROSSY ROAD

Crossy Road er et morsomt og interaktivt spill der du skal få avataren din over veien og tjene mynter. Du skal samle produkter på veien for å tjene mynter, vær oppmerksom på hindringene fra sidene. Spillet er veldig interaktivt med en nivåstruktur, som gjør det vanskeligere etter hvert som du går videre. Avataren er din og vil være med i alle spillene dine.

Mynter

Myntene kan veksles inn i premier, ekstra skrap eller til å oppgradere avataren din. Du kan også tjene mynter ved å tipse venner om spillet, bare klikk på «Tips en venn» i spillet.

Kuponger

Hvis du vinner, får du en kupong som kan innløses på stasjonene våre. Du kan ikke vinne på nytt før du har innløst kupongen(e). Du kan fremdeles spille, men da vinner du ingen produkter eller rabattkuponger. Du har bare lov til å innløse opptil tre kuponger samtidig i butikken.
Når du innløser kupongen på Circle K-stasjonene våre, har du bare 5 minutter på deg til å vise kupongen til de ansatte. Vi anbefaler derfor at du venter til du står først i køen på stasjonen, før du innløser den.

Kupongen utløper automatisk fem dager etter at vi utstedte den. Circle K har implementert en prosess for gjenbruk av kuponger som ikke løses inn.

Skrap & Vinn har 16 års aldersgrense.

Mange fine premier!