Image
Koppen
Image
Koppen
Koppen

Koppen

2020-koppen får du kjøpt på våre stasjoner fra 29. oktober 2019. Med Koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året 2020.

Både standard Kopp og Premium Kopp
Vi har produsert opp både gull, grønn og blå standard kopper, og også i år vil vi ha en Premium kopp som er av en enda bedre kvalitet en standard koppen. Denne koppen har det vi kaller termo-effekt som gjør at kaffen holder seg varm mye lenger. I tillegg er koppen litt større som gjør at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Premium koppen kommer kun i fargen burgunder med sølv detaljer.

Med 2020-Koppen kan du nyte ubegrenset med varm drikke i hele 2020. Du kan velge å kjøpe standard koppen til kr 299, da får du en helt ny kopp. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 249.

Ønsker du Premium Koppen, den største Koppen, koster den kr 499. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle Premium Kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 449. Men husk å ta med Koppen din inn på stasjonen da vi krever at en Circle K ansatt setter oblatet på for å sikre at rett oblat benyttes (standard oblat på standard kopp og premium oblat på premium kopp).

Med 2020-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Koppen 2020 og 2020-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 29. oktober 2019.

Image
Koppen

Gratis etter 1000 liter

Er du registrert i vårt kundeprogram Circle K EXTRA Club og fyller over 1000 liter drivstoff på 12 måneder, spanderer vi kaffeavtale på standardkoppen. Alle som er kvalifisert 1. november får tildelt 2020-koppen. Vi deler fortløpende ut kaffeavtale gjennom året etterhvert som man kvalifiserer seg. Du får beskjed på SMS og epost om du får 2020-koppen, om du har gitt oss tillatelse til å kommunisere med deg i SMS og epost. Du kan oppdatere dine kommunikasjonspreferanser om du logger inn i din EXTRA Club-profil. Du kan også spørre våre stasjonsansatte. Kaffeavtalen hentes på valgfri Circle K. Ta med kortet du har registrert i EXTRA Club når du henter kaffeavtalen. Skulle du heller ønsker deg en Premium-kopp, betaler du et mellomlegg på 200 kroner.