Image
Elbillading gjort enkelt
Image
Elbillading gjort enkelt
Elbillading gjort enkelt

Vi gjør ladehverdagen enklere for bedriften

Nyhet! Med ladebokser og firmakort fra Circle K kan du og dine ansatte betale for elbillading både på jobben, hjemme og langs veien. Det betyr at du får alle kostnader for drivstoff, elbillading og andre kjøp hos Circle K samlet på én faktura. Full kontroll og enkel administrasjon får du i vår selvbetjente kundeportal.

Komplett ladeløsning for bedrifter 
Vi tilpasser løsningen etter din bedrifts behov og hjelper til med installasjon av ladere der dere trenger det. Enten det er på arbeidsplassen, langs veien eller hos dine ansatte, har vi en løsning. Ønsker du kun firmakort med tilgang til lading, kan du bestille det her. Vil du ha ladebokser på arbeidsplassen eller hos dine ansatte kan en av våre eksperter hjelpe deg. Vi tar gjerne en uforpliktende prat og befaring for å finne en fleksibel løsning for bedriften. Bli kontaktet

Betal for elbillading med Circle K firmakort 
Nå kan du bruke firmakortet til å betale for elbillading på alle Circle K og Ionity-ladere i hele Norge. Har du ladere fra Circle K på arbeidsplassen eller hjemme hos ansatte, brukes firmakortet her også. Dette gir deg full oversikt over alle kostnadene knyttet til elbillading, drivsoff og andre kjøp hos Circle K. Lading startes og stoppes enkelt ved å holde firmakortet foran leseren på hurtigladeren og følge instruksjonene. 

Din partner i overgangen til elektrisk bilpark 
Vi hjelper deg med overgangen fra fossilt drivstoff til strøm, noe som vil påvirke både bedriften og miljøet positivt. Enten du bare har noen få biler eller en stor elbilpark, hjelper vi deg med å redusere totalkostnadene knyttet til transport. Våre eksperter hjelper deg med å gjøre overgangen så enkel som mulig. 

Image
Langs veien

Langs veien

Bruk Circle K Firmakort til å betale for elbillading på alle Circle K- og Ionity-ladere. Kortet holdes mot ladeboksen for å starte og stoppe ladingen. Du får kostnader for drivstoff, elbillading og bilvask samlet på én faktura.

Image
På arbeidsplassen

På arbeidsplassen

Ladebokser til bedriftens egne biler, ansatte og gjester. Infrastruktur og ladeløsninger etter bedriftens behov. Vi lager løsning for ditt behov og hjelper deg i hele prosessen. Enkel administrasjon på Circle K kundeportal.

Image
Hjemme hos ansatte

Hjemme hos ansatte

La ansatte starte dagen med fulladet bil hjemmefra. Ansatte starter og stopper hjemmelading med firmakortet. Circle K samler inn statistikk over forbruk, og hvor mye den ansatte skal godtgjøres for elbillading.