Image
Elbillading gjort enkelt
Image
Elbillading gjort enkelt
Elbillading gjort enkelt

Vi gjør ladehverdagen enklere for bedriften

Med Circle K firmakort med lading kan du enkelt betale for elbilladingen både på jobben, hjemme og langs veien. 'Vi tilbyr en komplett løsining der du også kan få ladebokser til arbeidsplassen og hos de ansatte.

Elbillading gjort enkelt for sjåførene  

Elbillading både på arbeidsplassen, på våre stasjoner og hjemme hos deg som er ansatt startes og stoppes enkelt med firmakortet. Har du ladeboks fra Circle K hjemme, vil vi beregne hvor mye som skal kompenseres for strømforbruket. Kombiner lading langs veien med en velfortjent pause på stasjonene våre. Her kan du nyte et fersklaget måltid, fylle opp Koppen med varm drikke, bruke toalettene eller en pause i våre hyggelige sitteområder. 

Bestill kort

Elbillading gjort enkelt for bedriftene 

Vi hjelper deg og bedriften med overgangen fra fossilt drivstoff til strøm, noe som vil påvirke både bedriften og miljøet positivt. Enten du bare har noen få biler, en stor elbilpark, eller en blanding av elbiler og biler som går på fossilt brennstoff, vil våre eksperter hjelpe deg med å gjøre overgangen så enkel som mulig.  

Kontakt meg

Image
Firmakort

Enklere jobbhverdag med firmakort med lading

Circle Ks nye firmakort med lading er like enkelt som det er smart for enhver bruker og arbeidsgiver.

Image
Støtteordninger

Støtteordninger til deg med firmaelbil

Her er din guide til de gunstige støtteordningene. Les hvordan bedriften din kan få støtte i overgangen til elektrisk bilpark.

Image
Langs veien

Langs veien

Bruk Circle K Firmakort til å betale for elbillading på alle Circle K- og Ionity-ladere. Kortet holdes mot ladeboksen for å starte og stoppe ladingen. Du får kostnader for drivstoff, elbillading og bilvask samlet på én faktura.

Image
På arbeidsplassen

På arbeidsplassen

Ladebokser til bedriftens egne biler, ansatte og gjester. Infrastruktur og ladeløsninger etter bedriftens behov. Vi lager løsning for ditt behov og hjelper deg i hele prosessen. Enkel administrasjon på Circle K kundeportal.

Image
Hjemme hos ansatte

Hjemme hos ansatte

La ansatte starte dagen med fulladet bil hjemmefra. Ansatte starter og stopper hjemmelading med firmakortet. Circle K samler inn statistikk over forbruk, og hvor mye den ansatte skal godtgjøres for elbillading.