Image
Mastercard
Image
Mastercard
Mastercard

Circle K Mastercard

Vårt aller beste kort gir deg rabatter og fordeler, bonus på kjøp og en komplett reiseforsikring. Med Circle K Mastercard er du også med i vårt fordelsprogram EXTRA Club, med alle de fordelene det innebærer.

Dette er inkludert i Circle K Mastercard

*Bonus gis ikke på kjøp av drivstoff, kjøp hos andre drivstoffleverandører (foruten om BEST), overføring mellom privatpersoner. Lotteri, kontantuttak og tobakk er også ekskluderte produkter både i opptjening og utløsning av bonusen.

Priseksempel Circle K Mastercard
Effektiv rente ved nedbetaling av kr 15 000 over 12 måneder er 26,27 %. 
Kostnad: kr 1 626, totalt kr 16 626.

Full utnyttelse av fordeler forutsetter at utestående betales ved forfall slik at det ikke påløper renter.
 

Pris og vilkår

Prisliste per 1. januar 2019
Image
Mitt Circle K Mastercard

Mitt Circle K Mastercard

Logg deg inn på Mitt Circle K Mastercard og få full oversikt over forbruket ditt!

Her finner du alt fra fakturaer og transaksjoner til ulike kort tjenester.

Image
Circle K EXTRA Club

Circle K EXTRA Club

Det er enkelt å holde seg oppdatert på fordeler og tilbud, inkludert din bonus. Logg inn i din medlemskonto på web eller via Circle K-appen. Du får også status via nyhetsbrev, på kvitteringen og fra våre ansatte i kassen.

Image
Tilleggskort

Tilleggskort

Husstandsmedlemmer kan få et tilleggskort til din konto. Alle kjøp samles på din faktura. Dessuten opparbeider dere bonus og drivstoffvolum sammen, som betyr at dere enda raskere oppnår de gode fordelene.

Circle K Appen

Med Circle K Appen kan du enkelt følge med på hvilke tilbud du har, og hvor mye du har tanket med rabatt. Du kan også betale for drivstoff med appen.

Spendwise

Spendwise-appen hjelper deg med alt som gjelder ditt Circle K Mastercard. Nå ser du enkelt kjøp, fakturaer, saldo og PIN-koden din rett i appen.