Image
Bilvask
Image
Bilvask
Bilvask

Bilvask hos Circle K

På tide med blipleie til bilen din? I Circle K er vi svært opptatte av at våre fasiliteter skal dekke dine og bilens behov. Enten du er på langtur eller ei, vil vi anbefale en pitstop på våre vaskeanlegg – både for deg, bilen og miljøet!
Image
Bilvask

Hos Circle K har vi flere vaskeprogram du kan velge mellom til ulik pris. Enten du ønsker en standard- eller en delux sesong-vask så skal vi sørge for at din bil får den beste behandlingen hos oss! Vi tilbyr både vanlig vask, men også børsteløs vask dersom det skulle være ønskelig.

Dersom du ønsker å vaske bilen innvendig så har de aller fleste stasjoner støvsuger som kan brukes til nettopp dette. Inne på stasjon finner du også en rekke produkter som kan brukes til å rengjør bilen innvendig. 

Å vaske bilen hos oss tar bare noen få minutter. Vi har lange åpningstider, slik at du kan vaske når du har tid. Vi tilbyr sesongtilpassede vaskeprogrammer for å sikre at bilen din blir skinnende ren hele året. På de fleste av våre stasjoner kan du enkelt betale for bilvasken mens du sitter i bilen. Det blir ikke enklere!

Image
Enklere bilvask

Vi gjør det enkelt for deg å vaske bilen

Bilvask er en god investering, og vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å gi bilen din den pleien den fortjener.

Image
Hvorfor vaske bilen

Hvorfor vaske bilen

I løpet av året blir bilen utsatt for alt fra salt til asfaltstøv og innsekter, og jevnlig vedlikehold er derfor essensielt for å forlenge bilens verdi og levetid.

Image
Ren bil med god samvittighet

Ren bil med god samvittighet

Hva er vel bedre enn en ren bil? Hos oss kan du trygt vaske bilen med god samvittighet - bra for bilen og bra for miljøet!