Image
Bilvask
Image
Bilvask
Bilvask

Bilvask

Det har aldri vært enklere å vaske bilen!

Å vaske bilen hos oss tar bare noen få minutter. Vi har vaskeprogram for alle behov, enten det er en Standard vask eller en Delux vask med alt ekstra. Vi har lange åpningstider, slik at du kan vaske når du har tid. Vi tilbyr sesongtilpassede vaskeprogrammer for å sikre at bilen din blir skinnende ren hele året. På de fleste av våre stasjoner kan du enkelt betale for bilvasken mens du sitter i bilen. Det blir ikke enklere!

Image
Bilvask

En bilvask for hver sesong
For å gjøre det så enkelt som mulig for deg, har vi utviklet vaskeprogram tilpasset de forskjellige årstidene.  Vi tilpasser programmene slik at du kan ta vare på bilen din best mulig. Hver sesong utfordres bilen din på forskjellige måter - fra salt, møkkete smeltevann og asfaltflekker til insekter, fugleskitt og sollys. Circle K’s skreddersydde vaskeprogram hjelper deg med å løse de forskjellige utfordringene bilen står overfor i løpet av et år. 
Vasker du bilen din ofte, reduserer du faren for at asfalt og fugleskitt setter seg fast i lakken og saltet skaper rustproblemer under bilen. Etter en god vask av bilen er det viktig å beskytte lakken, så vi anbefaler et vaskeprogram som inneholder polering slik at du får det beste, beskyttende og skinnende resultatet.

Image
Bilvask Polering

Polering

299,-

Image
Bilvask Delux

Delux

379,-

Image
Standard Sesong

Standard Sesong

249,-

Image
Bilvask Standard

Standard

199,-

Skånsom bilvask
Våre bilvask er utstyrt med skånsomme, myke børster som effektivt rengjør bilen din. Vi tilsetter hver eneste vask en egen sjampo kun for børstene slik at de skal holde seg myke vask etter vask. Vi kan også tilby høytrykksvask uten børster på de fleste av vaskestasjonene våre for de som ønsker.

Bilvask og miljøet
Det er bedre for miljøet hvis du vasker bilen i en av våre vaskeanlegg i stedet for hjemme, da mange skadelige stoffer kan renne ut i naturen. Våre vaskeanlegg er koblet til sandfang og oljeutskillere, som håndterer de skadelige kjemikaliene i vaskevannet og sørger for at de ikke kommer ut i grunnen eller videre til kommunalt avløpsvann. 
Vi benytter kun Svanemerkede vaskekjemikalier på alle våre stasjoner.
Ønsker du oversikt på hvilke stasjoner som tilbyr bilvask og selvvask finner du det under våre stasjoner på her på hjemmesiden vår.