Image
Mat
Image
Salater

Dyrevelferd – våre krav og praksis

I produktene vi serverer bruker vi i all hovedsak norske råvarer, som er underlagt strenge krav til god dyrevelferd.

I 2020 satte vi oss som mål at all kylling vi serverer skulle tilfredsstille ECC-standarden (European Chicken Commitment) innen 2026

Allerede nå har vi nådd dette målet – 100 % av kylling-produktene våre er ECC-sertifisert.

Hva ECC-standarden innebærer:

  • Bruk av saktevoksende kyllingraser som gir bedre helse
  • Mer plass per fugl og tilgang til dagslys
  • Miljøberikelser som plattformer, strøbad og strukturer i fjøset
  • Uavhengig revisjon og kontroll i hele verdikjeden
  • Strenge krav til transport og slakting for å redusere stress

Gjennom samarbeid med norske leverandører kan vi bedre dokumentere og kontrollere at disse kravene følges i alle ledd – fra gård til stasjon.