Image
Extra
Image
Extra
Circle K EXTRA

Circle K EXTRA gir fordeler til gode kunder

Du får alle tilbud, rabatter og fordeler direkte inn på kortet, og alt er klart til bruk når du besøker våre stasjoner. Det er enkelt, raskt og helt automatisk! Med Circle K-appen kan du enkelt følge med på hvilke tilbud du har, og hvor mye du har tanket med rabatt.
Image
Hver 6. på kjøpet: Burger, sandwich, is, bilvask og 0,5 l drikke. 30 øre/kWt på i rabatt på hurtiglading og 30 øre/liter i drivstoffrabatt. Kopp eller Avtale til gode kunder. Circle K Vann 10 kr + pant

* Hver 6. 0,5 L drikke på kjøpet gjelder brus og vann fra Ringnes. Dette gjelder for følgende varemerker innen brus; Pepsi, Solo, 7UP, Villa, Mountain Dew, Mozell, Dahls og Eventyrbrus. Innen vann gjelder det for varemerkene Farris og Imsdal.

Fordeler til gode kunder

Det skal alltid lønne seg å være med i Circle K EXTRA. Du får medlemsrabatt på drivstoff og faste fordeler på mange varer på Circle K. I tillegg til spesielle tilbud basert på hva du kjøper hos oss og i kampanjer.

Image
Ikke gå glipp av fordeler

Ikke gå glipp av fordeler

Har du fått nytt betalingskort eller bruker du en betalingsapp som ikke er Circle K-appen, må du huske å legge til betalingsløsningen til din EXTRA-konto. Flere og flere bruker betalings-apper som Apple Pay, Google Pay og FitBit Pay på sin mobil.

Image
Extra fordeler

Hold deg oppdatert

Det er enkelt å holde seg oppdatert på fordeler og tilbud. Logg inn i din medlemskonto på web eller via Circle K-appen. Du får også status via nyhetsbrev, på kvitteringen og fra våre ansatte i kassen.
 

Image
Extra app

Circle K appen

Med Circle K-appen kan du enkelt følge med på hvilke tilbud du har, og hvor mye du har tanket med rabatt. Du kan også betale for drivstoff med appen. Pass på at du er innlogget i din EXTRA konto for å få rabatten din når du betaler med appen.

Image
Ny sjåfør

Ny sjåfør på Circle K

Fordeler for deg som skal ta lappen, eller som nettopp har tatt den. Circle K vil gjerne slå følge på veien frem til nytt førerkort, og ønsker alle nye sjåfører velkommen til våre stasjoner!
 

Image
Circle K EXTRA Mastercard

Flere fordeler med Circle K Mastercard

Har du Circle K Mastercard er alle EXTRA-fordeler inkludert. Men, i tillegg får du noen flere fordeler.
 

Image
Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern

Vi tar ditt personvern på alvor og jobber kontinuerlig med å utvikle våre kunders opplevelse av og integritet i Circle K EXTRA.