Image
Avtalen
Image
Avtalen
Avtalen

Avtalen

Hvert år fyller kundene våre kaffe omlag 23 millioner ganger hos oss. For å gi kundene våre et godt tilbud på kaffe fortsetter vi med de kjente konseptene våre Koppen og Avtalen. Du kan velge mellom å kjøpe ny kopp, eller kjøpe ny avtale og gjenbruke din gamle Circle K-brandede kopp.

Gjennom mange år med Koppen har vi sammen spart miljøet for en god del engangskopper. Vi vet at mange av våre kunder har flere utgaver av Koppen fra tidligere år, og at disse gjenbrukes i mange sammenhenger: hjemme, i båten, i campingvogna, i verkstedet, på tur eller på sidelinja på en fotballtrening. Det er bra!

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Hvordan fungerer avtalen?

Nå ønsker vi at flere skal gjenbruke Koppen når de kjøper ny kaffeavtale hos oss. Derfor gjør vi det enklere for deg å velge gjenbruk ved å viderebruke Koppen du allerede har, og heller kjøpe ny avtale. Dette betyr at du kan fortsette med ubegrenset varm drikke ut året 2022, uten å måtte kjøpe helt ny kopp! Dersom du bare kjøper ny avtale vil du få nytt oblat for 2022, og våre ansatte hjelper deg gjerne å feste denne til koppen du ønsker å bruke!

Ny avtale på gammel Standard Kopp koster 299,- og 449,- for gammel Premium Kopp!

Image
Koppen

Koppens historie

Norges mest populære reisefølge! Mange er sterkt engasjert i Koppen til Circle K, den har vært både elsket, hatet og utskjelt i nærmere 20 år.

Image
Kaffe

Kaffe

Vi sier det som det er – vi legger sjela og vår stolthet i å sikre deg varm drikke gjennom varme og kalde, tørre og våte dager. Intet mindre.

Image
Koppen

Årets modeller

Det er med stor glede vi kan presentere årets Kopper for dere! Som tidligere år skiller vi mellom to ulike modeller for Koppen - Premium og Standard.