Image
Sommer
Image
Sommer

Hei sommer!

Med kampanjen «Hei sommer» ønsker vi ferierende nordmenn velkommen til Circle K med en rekke gode tilbud, tjenester og underholdning. Og vi har tro på at nordmenn også i år har planlagt Norgesferie. Skal du på veien med bil skal du vite at vi står klare med gode tilbud, et bredt utvalg av mat og drikke, og ikke minst, iskrem i alle varianter.

I år som i fjor kan du delta på vår versjon av stolpejakt, Stempeljakten. Skann QR koder på våre stasjoner, hent premier og delta ukentlig på familiequiz med fine premier. Circle K tilbyr også det beste ladenettverket langs veien. Med over 500 lyn- og hurtigladere på mer enn 100 stasjoner, er det ikke langt mellom «lading» og pausen hos oss. Benytt deg gjerne av vår Reiseplanlegger, der finner du alle våre stasjoner og alt de har å tilby. Om du lurer på hva vi har på menyen i sommer, ta en titt på Kokkens utvalgte favoritter! Velkommen til Circle K i sommer 😊

Image
Lading

Elbillading

Planlegger du å reise med elbil på Norgesferie i sommer? Et utbredt nettverk av lynladere og hurtigladere gjør det nå mulig å dra på langtur med elbil og utforske nye ferieperler.

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Ikke ha ladeangst! I vår reiseplanlegger finner du enkelt vårt ladenettverk på din reiserute. I tillegg ser du enkelt hvor du finner våre nye konseptbutikker langs din reiserute, i tillegg til mye mer.

Image
Stempeljakten

Stempeljakten

Stempeljakten gjør Norgesferien mye mer spennende! Hele familien kan være med på sin egen mobil og sammen jakte på Circle K-stasjoner og vinne premier gjennom hele sommeren! Stempeljakten starter 22. juni og avsluttes 31. august.

Image
Kokkens Utvalgte

Kokkens utvalgte

Lyst på noe godt i sommer? Se filmene med kokkens utvalgte favoritter fra Circle K! Vi har kvalitetsmat til hele familien – uansett smak, allergier eller når på døgnet du besøker oss.

Image
Sommertilbud

Sommertilbud

Hos Circle K finner du en smak av sommer! Kombiner som du vil med vårt 2 for 40 tilbud. I år som i fjor tilbyr vi også en velsmakende sommerburger og kald drikke i alle varianter. Husk at du også får alt til grillen hos oss.

Image
Glutenfritt

Glutenfritt hos Circle K

Vi åpner sommeren med et bredt utvalg av glutenfri mat på våre stasjoner over hele Norge. Her finner du mer informasjon om vårt nye tilbud. Velkommen til et smakfullt glutenfritt måltid hos oss!