Image
Sommer
Image
Sommer
På vei til sommeren

På vei til sommeren

Det er mye som kanskje blir annerledes denne sommeren. Men en ting er sikkert, vi er å finne langs veien i hele Norge, akkurat som før. Lurer du på hvor du kan lade bilen? Eller ønsker du tips til lokale perler ikke alle kjenner? Sjekk ut vår reiseplanlegger, lytt til podcasten Turistinformasjonen eller kom innom oss og spør. Våre ansatte tar deg uansett godt imot, og kan gi deg reisetips på veien. Velkommen til Circle K i sommer! 
Image
Flipp & Vinn

Flipp & Vinn

Delta i vårt gøyale mobilspill! Flipp frem 3 like symbolder og vinn flotte premier! Vi deler ut over 40 000 premier.

Hvis du skulle få det røde kortet, taper du.

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Ikke ha ladeangst! I vår reiseplanlegger finner du enkelt vårt ladenettverk på din reiserute. I tillegg kan du få tips fra våre ansatte om lokale perler ikke alle vet om. Eller enkelt sjekke hvor du kan lade mobilen langs din reiserute.

Image
Stempeljakten

Stempeljakten

Stempeljakten gjør Norgesferien mye mer spennende! Hele familien kan være med på sin egen mobil og sammen jakte på Circle K stasjoner og vinne premier gjennom hele sommeren! Stempeljakten starter 30. juni og avsluttes 31. august.

Image
Lokale perler

Lokale perler

Er du usikker på hvor du skal ta med familien på Norgesferie i år?
Vårt langstrakte land har uendelig mye å by på, men det er ikke alltid like enkelt å finne de lokale perlene. De beste stedene må du gjerne være lokalkjent for å vite om.

Image
Turistinformasjonen

Podcast

Lurer du på hva du skal finne på i sommer? Her er podkasten som gir deg de beste alternativene til Norges mest kjente og overfylte reisemål!

Image
Elbillading

Elbillading

Planlegger du å reise med elbil på Norgesferie i sommer? Et utbredt nettverk av lynladere og hurtigladere gjør det nå mulig å dra på langtur med elbil og utforske nye ferieperler.