Image
Sommerpause
Image
Sommerpause

Nyt sommeren!

Med kampanjen «Sommerpause» ønsker vi ferierende nordmenn velkommen til Circle K med en rekke gode tilbud, tjenester og underholdning. Endelig er restriksjonene løftet, og nordmenn gleder seg til både utenlandstur og Norgesferie. Skal du på veien med bil skal du vite at vi står klare med gode tilbud, et bredt utvalg av mat og drikke, og ikke minst, iskrem i alle varianter.

I år har vi tatt frem en populær aktivitet, Skrap & Vinn. Med over 120.000 små og store premier i potten inviterer vi til litt ekstra moro og spenning. Circle K tilbyr også det beste ladenettverket langs veien. Med nesten 700 lyn- og hurtigladere på mer enn 100 stasjoner, er det ikke langt mellom «lading» og pause hos oss. Benytt deg gjerne av vår Reiseplanlegger, der finner du alle våre stasjoner og alt de har å tilby.

I sommer kan du også møte oss på P4`s store sommerturne og er du ekstra heldig møter du kanskje iskrem-trucken vår på ditt nest stopp hos oss.

Og om du lurer på hva vi har på menyen i sommer, ta en titt på Kokkens utvalgte favoritter! Velkommen til Circle K i sommer 😊

Image
Lading

Elbillading

Planlegger du å reise med elbil på Norgesferie i sommer? Et utbredt nettverk av lynladere og hurtigladere gjør det nå mulig å dra på langtur med elbil og utforske nye ferieperler.

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Ikke ha ladeangst! I vår reiseplanlegger finner du enkelt vårt ladenettverk på din reiserute. I tillegg ser du enkelt hvor du finner våre nye konseptbutikker langs din reiserute, i tillegg til mye mer.

Image
Spinn og Vinn

Skrap & Vinn

Skrap frem tre like premier og vinn fra over 120.000 små og store premier gjennom hele sommeren hos Circle K.

Skrap & Vinn starter 21. juni og avsluttes 22. august.

Image
Kokkens Utvalgte

Kokkens utvalgte

Lyst på noe godt i sommer? Se filmene med kokkens utvalgte favoritter fra Circle K! Vi har kvalitetsmat til hele familien – uansett smak, allergier eller når på døgnet du besøker oss.

Image
Sommerpause

Sommertilbud

I sommer kan vi friste med våre knallgode hamburgere i alle varianter, Peppes Pizza On The Go og en rekke smakfulle varme sandwicher.

Image
Glutenfritt

Glutenfritt hos Circle K

Vi åpner sommeren med et bredt utvalg av glutenfri mat på våre stasjoner over hele Norge. Her finner du mer informasjon om vårt nye tilbud. Velkommen til et smakfullt glutenfritt måltid hos oss!