Image
Iskrem
Image
Iskrem

Besøk våre isbarer i sommer!

Sommer, sol og ferie hører naturlig sammen med iskrem.

I Circle K tilbyr vi små-is fra den rikholdige menyen til Diplom-is. Svært mange av våre stasjoner tilbyr også softis og kule-is. Og nå vil enda flere av våre stasjoner utvide tilbudet til også å inneholde Frappe, iskaffe og Milkshake. Milkshake kjenner de fleste som en drikk laget av pisket melk, ofte tilsatt iskrem for en tykkere konsistens, med en rekke ulike smaker. Frappe derimot, er ikke så kjent eller vanlig. Frappe er en skumdekket iskaffe som består av kaffe, sukker og isbiter. Ofte tilsettes også litt melk eller iskrem. Iskaffen får du også som naturell, med kun kaffe og isbiter.

Selve sommerisen!

Når store og små slikker i seg en fersk og luftig softis med sitt favorittstrø på toppen, da er det endelig sommer i Norge. Softis maskinen kom til Norge allerede i 1958 og fikk stor utbredelse på 60 tallet. Vanlig små-is serveres ved ca. 18 minusgrader mens softisen holder kun 6-8 grader. Så derfor er det viktig å spise fort og rundt hele, om du liker den med kjeks best. Og softisen fra Diplom-is, den er selvfølgelig laget på ekte norsk fløte. Kule-is er også veldig stas og her finnes det uante smaksvarianter. Men de mest populære er uten tvil – vanilje, sjokolade og jordbær.

Visste du at?

  • I løpet av et år i Norge er det så mange som 390 millioner iskremøyeblikk
  • Hver nordmann spiser is 72 ganger i året
  • Hvilket betyr at vi spiser is 1.4 ganger i uka
Image
Truck

Iskrem Trucken er på veien i hele sommer!

I hele sommer vil Circle K være på veien med sin rullende iskrem bar. Stasjoner over hele Sør Norge vil få besøk av iskrem trucken. Fra iskrem trucken vil det være mulig å få kjøpt softis, kule-is, Milkshake, Frappe og iskaffe. Og når trucken er på veien blir det også mulig å vinne både iskrem og andre godsaker på vårt Lykkehjul. Vi spinner det hver hele time på stasjonen. Se etter den flotte og sommerlige ekvipasjen langs veien i sommer. Velkommen til en herlig iskrem opplevelse med Circle K og Diplom-is!

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Ikke ha ladeangst! I vår reiseplanlegger finner du enkelt vårt ladenettverk på din reiserute. I tillegg ser du enkelt hvor du finner våre nye konseptbutikker langs din reiserute, i tillegg til mye mer.

Image
K-freeze

K-Freeze

Get ready to FREEZE!
Velg mellom fire forskjellige varianter av K-Freeze. Velg din favoritt, og hvis du ikke kan bestemme deg, så blander du bare alle favorittsmakene dine sammen.

Image
Stempeljakten

Stempeljakten

Stempeljakten gjør Norgesferien mye mer spennende! Hele familien kan være med på sin egen mobil og sammen jakte på Circle K-stasjoner og vinne premier gjennom hele sommeren!