Image
Komfort langs veien
Image
Komfort langs veien
Bedriftskort

Bedriftskort

Med bedriftskort fra Circle K får du ikke bare rabatt på drivstoff, men en rekke andre fordeler for din bedrift. Du får blant annet tilgang til vår online Kundeportal, Norges største nettverk av stasjoner og flere andre gode tilbud.

Vår online Kundeportal gir deg full kontroll over alle kjøretøyene dine. Her kan du enkelt ta ut den informasjonen du trenger, endre tilganger og passord, bestille/sperre kort, og mye mer.

Med vårt landsdekkende stasjonsnettverk er det alltid en Circle K-stasjon i ditt område, der du kan finne alt både du og bilen din trenger på farten.

Vi vet at transport ikke bare handler om prisen på drivstoff. Alle de små utgiftene som lett blir oversett kan snart bygge seg opp hvis du ikke har kontroll over dem. På Circle K ser vi det store bildet, og det er grunnen til at vi tilbyr en komplett løsning for våre bedriftskunder for å hjelpe deg med å redusere den totale transporten din kostnader.

Image
Firmakort

Circle K Firmakort

Få bedre oversikt over bedriftens drivstoff-, lade- og bilkostnader. Gjør hverdagen for dine sjåfører enklere og spar kostnader med våre rabatter.

Image
Firmakort

Circle K Truckkort

Med Circle K Truckkort blir det enkelt å planlegge og effektivt å tanke eller kjøpe produkter på Circle K-stasjoner i hele Skandinavia.

Image
Circle K Routex kort

Circle K Europe Card

Europa ligger åpent med tilgang til Routex-nettverket og 18 000 bensinstasjoner i 32 europeiske land. Kortet gjelder kun for tunge kjøretøy over 3,5 tonn.

Image
Circle K kort To-kort

Circle K To-kort-system

To-kort passer firmaer med mange kjøretøy og sjåfører. Kortene gir kontroll på kostnader pr. kjøretøy og hvem som har handlet hva. Kortet fungerer på alle kjøretøy.