Image
Komfort langs veien
Image
Komfort langs veien
Bedriftskort

Bli firmakunde

Med bedriftskort fra Circle K får du mange fordeler som hjelper deg med å holde bedriftens totale transportkostnadene nede. Våre kortløsninger passer for de fleste bilparker, uavhengig av størrelse på bilene, antall biler, eller om de går på drivstoff eller strøm. Du får også full kontroll på bilkostnadene med vår selvbetjente kundeportal.

Bli kunde

Allerede kunde? Bestill flere kort her

Enkel selvbetjening 

Vår selvbetjente kundeportal gir deg full kontroll over bilkostnadene. Her kan du enkelt få oversikt over alle transaksjonene, endrer tilganger og passord, bestille/sperre kort og mye mer.  

Nettverk 

Med bedriftskort fra Circle K får du tilgang til Norges største nettverk av stasjoner med ca. 600 Circle K og Best stasjoner i Norge. Vår trucknettverk består av nær 500 stasjoner og vi har også et stort nettverk som selger annleggsdiesel og AdBlue. Har du firmakort med lading kan du lade elbiler på alle Circle K og IONITY laderne i Norge.  

Alt på et sted

Vi legger stor vekt på at våre stasjoner skal gi dine sjåfører effektive og komfortable besøk og tilbyr et stor utvalg av mat, drikke og bilrelaterte produkter. Med Click & Collect kan sjåførene enkelt bestille maten før de tanker bilen, og plukke den opp inne på stasjonen. På mange av stasjonene er det behagelige sitteplasser hvor sjåførene kan ta en velfortjent og effektiv pause.

Image
Firmakort

Circle K Firmakort

Få bedre oversikt over bedriftens drivstoff-, lade- og bilkostnader. Gjør hverdagen for dine sjåfører enklere og spar kostnader med våre rabatter.

Image
Firmakort

Circle K Truckkort

Med Circle K Truckkort blir det enkelt å planlegge og effektivt å tanke eller kjøpe produkter på Circle K-stasjoner i hele Skandinavia.

Image
Circle K Routex kort

Circle K Europe Card

Europa ligger åpent med tilgang til Routex-nettverket og 18 000 bensinstasjoner i 32 europeiske land. Kortet gjelder kun for tunge kjøretøy over 3,5 tonn.

Image
Circle K kort To-kort

Circle K To-kort-system

To-kort passer firmaer med mange kjøretøy og sjåfører. Kortene gir kontroll på kostnader pr. kjøretøy og hvem som har handlet hva. Kortet fungerer på alle kjøretøy.