Image
Landbruksdiesel
Image
Drivstoff til landbruk

Norsk landbruk og klimasmart drivstoff

Norsk landbruk er du og jorda. Dyrene, skogen, våronna, høstonna og avlinga. Det er en sårbar hverdag, og ofte må ting skje fort. Det siste du trenger er å gå tom for drivstoff. Circle K hjelper deg å holde hjulene i gang, enten du bruker landbruksdiesel eller bærekraftig biodiesel i dine landbruksmaskiner.

Rask leveranse av drivstoff til landbruket

Vi har lokale transportører av landbruksdiesel over hele landet som leverer drivstoff til gården din raskt og effektivt. Husk at en full dieseltank gir mindre kondens – særlig i vinterhalvåret. Du kan ringe oss på 810 02 002 og taste inn ditt postnummer, så får du snakke med din lokale distributør. Eventuelt kan du enkelt plassere en bulkordre på drivstoff på nett.  

Bestill levering til tank

Agricard og Agrol-avtalen for rimelig drivstoff 

Med Agricard og Agrol-avtalen får du gode rabattfordeler på bensin og diesel hos Circle K. Da slipper du å jakte på lave drivstoffpriser. Rabatten gjelder på alle Circle K og Best stasjoner.  

Det lønner seg også å registrere ditt Agricard i Circle K Extra Club*. Da får du rabatt på bilvask og andre klubbfordeler. Sjekk her om du kan bruke Agrol-avtalen.  

Les mer om Agricard og Agrol-avtalen her

Dine landbruksmaskiner fortjener det beste drivstoffet 

Vi vet at du har mange ansvarsområder. La oss sørge for drivstoffet, slik at du slipper driftsproblemer. Dagens landbruksmaskiner er ømfintlige for smuss og kondensvann, så vi anbefaler at du sjekker dieseltanken én gang i året. 

 • Dette ser du etter: 
 • Titt ned i tanken med lommelykt, og se etter smuss og rust. 
 • Rengjør tanken hvert femte år. Er tanken ny, må den rengjøres etter ti år. 
 • Skift pumpefilteret en gang i året. 
 • Vurderer du ny landbrukstank? Vi samarbeider med Vera Tank som produserer drivstofftanker som er godt egnet for et klimasmart landbruk. Besøk Vera Tank sin hjemmeside her. 

Bærekraftig økologisk landbruk – vi har drivstoffet du trenger 

Et klimasmart økologisk landbruk som reduserer co2 utslipp er viktigere enn noensinne. Vurderer du å legge om til bærekraftig biodiesel? 

Vi leverer biodiesel til landbruket i: 

 • Oslo 
 • Viken 
 • Innlandet 
 • Vestfold og Telemark 
 • Trøndelag 
 • Nordland 
 • Troms og Finnmark 

Landbrukstanker

Vurderer du ny landbrukstank? Det finnes flotte overgrunnstanker, som er særlig godt egnet for landbruket. Circle K har samarbeidsavtale med Vera Tank
Image
Lastebilsjåfør med mobiltelefon

Bulkbestilling gjort enkelt online

Bestill levering til din diseltank med vår online bulkportal. Vi har transportører over hele landet som sikrer rask levering og god service i ditt område.

Image
Dieseldyr på tanken

Tips for vedlikehold av tank

Dårlig vedlikehold av dieseltanken er ofte synderen når traktoren får motorstopp. Vi har samlet alt du trenger å vite om ulike dieseltilsetninger.

Image
Leveranse diesel tank landbruk

Tips for sikker lagring av drivstoff

Du lagrer sikkert diesel på gården. Da lurer du kanskje på hvor lenge diesel kan lagres, og hva som er optimal oppbevaring av drivstoff? Vi har svaret!