Image
Reiseplanlegger
Image
Reiseplanlegger
Strøm

Vi har valgt å avslutte salg av strøm til private

Vi har valgt å avslutte vår satsing på strøm, og har forhandlet frem en avtale med Gudbrandsdal Energi (GE) om at våre strømkunder beholder sin månedspris ved overføring til GE. Opprinnelsesgarantien vil ikke bli overført.
Image
Strøm

Kundene som velger å godkjenne betingelsene de får per e-post ved å klikke "JA", vil bli overført til Gudbrandsdal Energi fra 15. september. Her får kundene samme strømpris som de hadde hos oss. Strømavtalen vil i tråd med den varslede endringen, reguleres av Gudbrandsdal Energi sine avtalevilkår som du finner HER

Fra midten av august mottar våre strømkunder både SMS og epost  i forbindelse med at vi avvikler strømsatsingen vår, og overfører kundeporteføljen til GE. Vi varsler kundene via epost, SMS og telefon.

Kunder som ikke ønsker å bli med over til GE, må selv finne ny strømleverandør før fristen 10. september. Kunder som ikke foretar seg noe, vil bli overført til leveringspliktig strøm fra nettleverandør. Dette er en dyr strømavtale vi ikke anbefaler.

Hvorfor avvikler vi strøm-salg til private?

Strøm er en krevende bransje, vi opplever at det er vanskelig å bygge opp en forretning med tilstrekkelig størrelse og kompetanse. Circle K og kundene våre er best tjent med at vi overlater porteføljen til en spesialisert og kundevennlig aktør.

Hvorfor vi valgte Gudbrandsdal Energi? 

Gudbrandsdal Energi har gjentatte ganger vunnet priser for sine tjenester, blant annet:

  • Norges Beste Kundeopplevelse (Energi) 2023
  • Topp 3 KSIndeks 2023
  • Bransjens beste i en årrekke, ifølge Norsk kundebarometer 
  • Gudbrandsdal Energi har mange nyttige tjenester som Min Side og App, les mer om alle fordelene HER

Våre strømkunder vil beholde EXTRA-fordelene sine i 4 måneder, før de blir overført til en god standardavtale i vårt fordelsprogram EXTRA.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt med våre medarbeidere på Kundesenteret på 22 96 20 00 eller via epost strom@circlek.no

Kundesenteret er bemannet mandag - fredag kl 08:00 - 20:00

Spørsmål og svar

Kontakt oss

Trykk her for Kundeservice

E-post: strom@circlek.no

Tlf: 22 96 20 00