Circle K Strøm – trygt og enkelt

Det skal være trygt og enkelt å være kunde hos oss – også når vi leverer strøm til din bolig.

Hos oss betaler du akkurat det samme for strømmen som vi gjør. Strømprisen er lik spotprisen fra Nord Pool + 1 øre per kWh som går til å dekke avgifter og lovpålagte elsertifikater. I tillegg betaler du kun 39 kr per måned utover strømprisen.

Image

Forbrukerrådets strømprisportal kan du sammenlikne ulike strømavtaler.

Enkelt å bli strømkunde!

Image

Det skal alltid være enkelt å være strømkunde hos Circle K, også når du bestiller strømmen. Skriv inn ditt mobilnummer, så finner vi dine opplysninger i adresseregisteret og din strømmåler hos Elhub. Vi lagrer ingen informasjon før du har bestilt.

Sjekk strømprisen der du bor!

Ved å klikke på kartet under får du opp områdets spotpris akkurat nå og gjennomsnittlig spotpris for dagen.

image/svg+xml
Spotpris i no_region denne timen:
øre/kWh
Gjennomsnittlig spotpris i no_region i dag:
øre/kWh
Merverdiagvift på 25% er ikke inkludert, og kommer i tillegg på oppgitt spotpris. Finnmark, Troms og Nordland er fritatt for mva.
Image

På Min side ser du hva strømmen koster nå og fremover i tid, samt forbruket fordelt ned på time, dag og måned. Her finner du også fakturaen dine, som er fremstilt på en enkel og lettforståelig måte.

Image

Opprinnelsesgaranti er det nærmeste vi kommer en ordning for at man kan «velge» fornybar strøm. I vår strømavtale garanterer vi for at det produseres tilsvarende mengde fornybar energi som du selv forbruker.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor lang tid tar det å bytte?

  Det tar ca 14 dager fra du signerer avtale med Circle K til vi leverer strøm til deg. 

 • Hvor ser jeg mitt forbruk og strømpris?

  Via din egen side - Min side - kan du alltid holde deg oppdatert på ditt kundeforhold med Circle K når det gjelder strøm. Følg ditt forbruk gjennom året og se alle dine faktura, fremstilt på en enkel og lettforståelig måte. Du vil også kunne se hva strømmen koster deg akkurat nå og de neste 24 timene, slik at du kan planlegge strømforbruket ditt for en lavere strømregning.
  Du kan også se forbruket ditt på fakturaen du mottar fra oss.

 • Hvor finner jeg min faktura?

  Vi sender betalingsinformasjon per e-post fra ikke-svar.strom@circlek.no til den e-postadressen du registrerte da du ble kunde hos oss. Finner du ikke fakturaen kan du sjekke søppelpost eller spam-filter for å sjekke om den ligger der. Du kan også få oversikt over fakturaer ved å logge inn på Min side.

 • Hva betyr spotpris?

  Spotpris er prisen vi som strømleverandør kjøper strømmen for på kraftbørsen. Regningen din vil bestemmes av prisen på kraftbørsen. Med en timespotavtale betaler du prisen på kraftbørsen time for time, og dette multipliseres med ditt faktiske timesforbruk. Et påslag per kilowattime og/eller en fast månedlig sum er vanlig å betale i tillegg.

  Over tid er dette den billigste avtalen, og anbefales av Forbrukerrådet. (https://www.strompris.no/ordliste/)

 • Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

  Kort forklart er nettleie det du betaler for å få transportert strømmen til der du er, hvem som eier og fakturerer for strømnettet avhenger av hvor du bor. Strømmen du bruker blir målt i kWh og faktureres ut fra hvor mye strøm du bruker i måneden, dette er det du blir fakturert for når du mottar regning fra Circle K Strøm. Du kan endre strømleverandør, men ikke nettleverandør.

  Du kan på fakturaen fra Circle K Strøm se hvem som eier strømnettet/netteier der du bor

Hva påvirker strømprisene og når får du billig strøm?

Image

Tommelfingerregelen sier er at når folk flest bruker strøm - da er strømmen dyrest, men hvorfor? Og når får du lavest strømpris?

Image

Slik reduserer du strømforbruket hjemme

Image

Vi gir deg noen enkle tips du for hvordan du kan redusere strømforbruket, noe som igjen vil gi deg lavere strømregning.

Image

Disse strømbegrepene bør du kunne

Image

Få en oversikt over begrep og uttrykk knyttet til strøm, slik at informasjonen rundt strøm og faktura blir enklere å forstå.

Image
Image
Image
Ikon Teleon Circle K strøm uten påslag spotpris fordeler drivstoff bilvask hurtiglading

Tlf: 22 96 20 00

Image
Ikon Epost Circle K strøm uten påslag spotpris fordeler drivstoff bilvask hurtiglading

E-post: strom@circlek.no