Image
ck strøm topbanner
Image
ck strøm topbanner mobil

Vår strømavtale

I Circle K har vi kun én strømavtale - Circle K Spot. Vi har gjort det enkelt for deg som kunde ved å kun fokusere på én avtale, og gi deg vårt beste tilbud.
Image
Image

Spotpris er prisen vi som strømleverandør kjøper strømmen for på kraftbørsen. Med denne avtalen betaler du altså samme pris som vi betaler for strømmen du forbruker. I tillegg kommer et påslag på strømforbruket ditt, som dekker våre innkjøpskostnader, samt en lav månedspris. Spotpris-avtale er anbefalt av Forbrukerrådet, da dette er den billigste avtalen over tid.

Så enkelt er det å bli strømkunde

Image

Det skal alltid være enkelt å være strømkunde hos Circle K, også når du bestiller strømmen. Skriv inn ditt mobilnummer, så finner vi dine opplysninger i adresseregisteret og din strømmåler hos Elhub.

Image

600 KR I VELKOMSTBONUS SOM TREKKES FRA DIN FAKTURA

Image

Som ny strømkunde hos Circle K får du en velkomstbonus på 600 kroner som trekkes fra din faktura. Bonusen er en del av din strømavtale med Circle K, og den medfører en bindingstid på 6 måneder. 

Hvordan er strømavtalen bygget opp?

Image

Som strømkunde hos Circle K skal du hele tiden vite hva du betaler for strømmen din.

Spotpris/ditt strømforbruk: Spotpris er prisen vi som strømleverandør kjøper strømmen for på kraftbørsen (Nord Pool). Du som kunde betaler det samme for strømmen din som det vi kjøper den inn for. Ditt totale strømforbruk påvirker normalt 85-90% av din strømregning. Les mer om hvordan du kan spare strøm her. Spotprisavtale er den strømavtalen som er anbefalt av Forbrukerrådet.

Påslag: Påslaget på kun 4,99 øre/kWh inkluderer lovpålagte elsertifikat-avgifter, opprinnelsesgarantier, handelsavgifter og kostnader knyttet til innkjøp av strøm. Påslaget multipliseres med strømforbruket ditt.

Månedspris: Månedsbeløpet på kun 29 kr går til å dekke de tjenestene og strømproduktene vi leverer til våre kunder.

Image

Min Side

Image

På Min side ser du ditt kundeforhold. Se forbruket ditt per time, dag, uke og måned, og fakturaene fremstilt på en enkel og lettforståelig måte. Du vil kunne se hva strømmen koster nå og fremover i tid, slik at du kan planlegge strømforbruket for en lavere strømregning.

Kundefordeler

Image

Som strømkunde hos Circle K får du noen spesielt gode fordeler i Circle K EXTRA på våre stasjoner; Fast drivstoffrabatt på hele 45 øre per liter, 2 bilvask per år med 50% rabatt, Koppen etter 800 fylte liter og 15% rabatt på Circle K’s egne hurtigladere.

Du støtter fornybar energi

Image

Inkludert i vår strømavtale er en garanti for at det produseres tilsvarende mengde fornybar energi som du selv forbruker.

Image
Image

Nå leverer Circle K strøm til din bolig

Image

I Circle K tenker vi på fremtiden. Derfor satser vi på strøm - på veien - og nå hjemme hos deg.

Image

Slik reduserer du strømforbruket hjemme

Image

Vi gir deg noen enkle tips du for hvordan du kan redusere strømforbruket, noe som igjen vil gi deg lavere strømregning.

Image

Disse strømbegrepene bør du kunne

Image

Få en oversikt over begrep og uttrykk knyttet til strøm, slik at informasjonen rundt strøm og faktura blir enklere å forstå.

Image

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor lang tid tar det å bytte?

  Det tar ca 14 dager fra du signerer avtale med Circle K til vi leverer strøm til deg. 

 • Hvor ser jeg mitt forbruk og strømpris?

  Via din egen side - Min side - kan du alltid holde deg oppdatert på ditt kundeforhold med Circle K når det gjelder strøm. Følg ditt forbruk gjennom året og se alle dine faktura, fremstilt på en enkel og lettforståelig måte. Du vil også kunne se hva strømmen koster deg akkurat nå og de neste 24 timene, slik at du kan planlegge strømforbruket ditt for en lavere strømregning.
  Du kan også se forbruket ditt på fakturaen du mottar fra oss.

 • Hvor finner jeg min faktura?

  Vi sender betalingsinformasjon per e-post fra ikke-svar.strom@circlek.no til den e-postadressen du registrerte da du ble kunde hos oss. Finner du ikke fakturaen kan du sjekke søppelpost eller spam-filter for å sjekke om den ligger der. Du kan også få oversikt over fakturaer ved å logge inn på Min side.

 • Hva betyr spotpris?

  Spotpris er prisen vi som strømleverandør kjøper strømmen for på kraftbørsen. Regningen din vil bestemmes av prisen på kraftbørsen. Med en timespotavtale betaler du prisen på kraftbørsen time for time, og dette multipliseres med ditt faktiske timesforbruk. Et påslag per kilowattime og/eller en fast månedlig sum er vanlig å betale i tillegg.

  Over tid er dette den billigste avtalen, og anbefales av Forbrukerrådet. (https://www.strompris.no/ordliste/)

 • Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

  Kort forklart er nettleie det du betaler for å få transportert strømmen til der du er, hvem som eier og fakturerer for strømnettet avhenger av hvor du bor. Strømmen du bruker blir målt i kWh og faktureres ut fra hvor mye strøm du bruker i måneden, dette er det du blir fakturert for når du mottar regning fra Circle K Strøm. Du kan endre strømleverandør, men ikke nettleverandør.

  Du kan på fakturaen fra Circle K Strøm se hvem som eier strømnettet/netteier der du bor

Image
Image
ck strøm kundeservice

Tlf: 22 96 20 00

Image
ck strøm mail

E-post: strom@circlek.no