Image
Koronaviruset
Image
Koronaviruset

Smittevern og Covid-19

Regjeringen har besluttet å gjenåpne Norge, samtidig som det fortsatt vil være økt beredskap i landet. Dette betyr at de fleste korona-restriksjonene vi tidligere har hatt faller bort. I Circle K ønsker vi likevel å beholde noen tiltak.

Enten du skal fylle drivstoff, lade bilen eller ta deg en velfortjent matbit mens du er på farten, eller er med familien på vei til familie eller hytta, skal du være trygg på at vi gjør alt vi kan for å ivareta din helse og sikkerhet. Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Du skal føle deg trygg når du besøker oss!

Image
Avstand

Circle K følger rådene og føringene fra Folkehelseinstituttet (FHI) og norske myndigheter. Våre medarbeidere gjør alt de kan for å sikre et trygt opphold og en trygg handel hos oss, selv om vi mer eller mindre er tilbake til en normal hverdag.

Smittevernstiltak

Først og fremst vil vi fortsette med pelxiglass ved kasseområdet. Dette for å forebygge smitte, og skape trygghet for både ansatte og kunder. I tillegg vil vi fortsette å ha håndsprit-dispenser tilgjengelig på stasjon, slik alle kan anvende denne både før og etter besøk dersom det er ønskelig.

Image
covid

Velkommen innom til en trygg og hyggelig handel

Image
Reiseplanlegger

Grønn omstilling

Kjøretøy har en snitt levealder på 18 år, og derfor mener vi at det er viktig med flere løsninger sånn vi løser miljøutfordringene både på kort og på lang sikt.

Image
Livet på stasjonen

Too Good To Go

Matsvinn er en av de største miljøutfordringene vi har globalt. I Circle K er vi opptatte av å finne en god balanse mellom å tilby fersk mat, samtidig som vi skal unngå matsvinn.

Image
Presse

Bærekraftig fremtid

Vår virksomhet blir stadig større, og vi er en av de største aktørene innen convenience og drivstoff i Europa. Vi har nå flere initiativer for å bidra til mer miljøvennlige løsninger.