Image
Peppes Pizza
Image
Peppes Pizza

Peppes On The Go hos Circle K

Folk flest har elsket Peppes Pizza siden 1970. Vi har gjort den gode smaken enda mer tilgjengelig ved å tilby Peppes On The Go på Circle K! Sammen med Peppes har vi økt antall utsalgssteder for Peppes til over 300, med Peppes sine 80 restauranter og på 230 av våre stasjoner i hele Norge. Peppes Pizza On The Go er en ny type Peppes pizza spesielt tilpasset Circle K.
Image
Peppes Pizza

Endelig er de her – pizzanyhetene vi alle har ventet på. Til årets vinterferiestart kan vi glede våre kunder med to tilskudd til vår pizzameny. Les mer om våre nyheter «Hot Chicken» og «American Beef» litt lenger ned på denne siden.

Visste du at pizza er den norske forbrukerens mest spiste middagsalternativ? I snitt spiser nordmenn pizza hele 32 ganger per år og pizzaforbruket vokser fortsatt. 

Vi tilbyr 7 forskjellige Peppes On The Go pizzaer.  Vår har en mer firkantet form, men den samme luftige og sprø bunnen, og med den hemmelige tomatsausen som gjør Peppes så unike i smaken. Hos oss får du stor pizza – til å deles mellom 3-4 personer, og det tar bare 20 min fra du bestiller med vår Click & Collect-løsning til du kan hente din nystekte pizza!

Du får også porsjonspizza med den samme gode og karakteristiske Peppes tomatsausen. Velg mellom skinke og Pepperoni. Kjempegodt til lunsj, middag eller bare som en hyggelig pause på veien når det måtte passe – alle blir glade for pizza!

Vårt utvalg

Image
Hot Chicken

NYHET Hot Chicken

Hot Chicken er en ny pizza med kylling, jalapeno og rødløk. Den er ganske spicy og er et spennende innslag på menyen.

Image
American Beef

NYHET American Beef

Nyheten American Beef er med marinert biffkjøtt, paprika og rødløk. Den krydres med oregano, og her anbefaler vi rømmedressing på toppen.

Image
Peppes Pizza Ham

Ham

Deilig pizza med skinke – slik den skal smake; toppet med ost og den gode velkjente Peppes tomatsausen.

Image
Peppes Pizza Pepperoni

Pepperoni

Klassikeren! Sprø bunn med den kjente gode Peppes tomatsausen, toppet med ost og dekket med digg pepperoni.

Image
Peppes Tomato & Mozzarella

Tomato & Cheese

Smakfull vegetar! Mozzarella ostemiks, smakfulle tomater, et dryss av oregano, på en sprø bunn dekket med Peppes tomatsaus.

Image
Peppes Pizza TripleMeat

Triple Meat

Kjøttvinneren! Her får du en herlig blanding av skinke, pepperoni og kjøttboller, og så klart, osten og den beste pizzasausen.

Image
Peppes Ham & Pepperoni

Ham & Pepperoni

Dobbelt så godt! Her får du både skinke og pepperoni, en uslåelig kombo, toppet med Peppes tomatsaus og rikelig med ost.

Image
Peppes Porsjonspizza Ham

Porsjonspizza Ham

Supergod og en passelig stor pizza til en: luftig bunn med Peppes tomatsaus, ost og toppet med skinke.

Image
Peppes Porsjonspizza Ham

Porsjonspizza Pepperoni

Ekstra god smak og nok til en: Peppes porsjonspizza med den kjente tomatsausen, Pepperoni og ost. Denne vil du ikke dele!

Image
Rømmedressing

Rømmedressing

Gjør den gode pizzaen enda litt bedre med Peppes originale rømmedressing.