Image
Diesel tankbil
Image
Tankbil diesel

Få full oversikt over bulkbestillinger

Få en enklere jobbhverdag med online bulkbestilling og vår kundeportal for bulk. Vi har transportører over hele landet som sikrer rask levering og god service i ditt område.

Med bulkbestilling kan du bestille og se dagens pris når det passer deg 24/7 på pc eller smarttelefon. Du får opp alle tanker og kan legge inn bestillinger for levering opp til 30 dager frem i tid.

Ordrebekreftelse med ordrenummer får du på skjerm når du lagrer bestillingen.

I kundeportalen for bulk får du en fullstendig tankoversikt som også viser tankvolum hvis du har fjernpeiling. I tillegg får du oversikt over alle leveringer. Alle fakturaer siste 36 måneder kan tas ut i Excel, eller lastes ned som PDF.

Ny bruker

Har du ikke brukt våre bulkbestillingsløsninger tidligere kan du registrere deg og din bedrift her.

Kundeportal for bulk

Gi tilgang til bulkbestilling, last ned fakturaer og få oversikt over tanker og leveringer.

Bestill online

Har du en bruker registrert hos oss kan du logge deg inn her og enkelt se dagens pris og bestille din neste bulkleveranse.

Haster leveringen?

Ring 810 02 002 . Da kommer du til en av våre lokale transportører, som vil kunne gi deg tidspunkt for leveringen. Husk å oppgi om du allerede har lagt inn en bestilling. 

For å ta godt vare på maskin og tank anbefaler vi å lese våre artikler om oppbevaring av drivstoff på tanktemperatur og vinterdiesel, og dieseltilsetninger.

Image
Bulk

Standardbetingelser for bedriftskunder

Datablad

Her finner du produktteknisk datablad.

Sikkerhetsdatablader

Her finner du våre sikkerhetsdatablader.