Image
Bensin
Image
Drivstoff
milesPLUS® 95

milesPLUS® 95 – VÅR PREMIUM BENSIN

Vi tilbyr milesPLUS® 95 på mer enn 40 stasjoner over hele landet.

milesPLUS® 95 er utviklet for å forbedre ytelsen i motoren og for å gi bilen mer kraft og akselerasjon.

milesPLUS® 95 inneholder et forbedret additiv med en høyere dosering enn miles. Blant annet vil en større mengde friksjonsreduserende komponenter redusere friksjonen i motorens bevegelige deler og hjelpe motoren med å jobbe enda mer effektivt. Kombinert med korrosjonsbeskyttelse får motoren bedre vern mot rust og slitasje.

Bruker du milesPLUS® 95 regelmessig vil motoren på bilen din få en bedre drivstofforbrenning med mindre friksjon, samt raskere respons ved gasspådrag. Samtidig reduserer du drivstofforbruket, og utslippene minsker.

Også i milesPLUS® 95 har vi tilsatt inntil 5 prosent bioetanol basert på fornybare råvarer. Om lag halvparten av all den bioetanolen som tilsettes er produsert av cellulose, og kommer fra Borregård i Sarpsborg. Dette er såkalt avansert biodrivstoff som reduserer CO2-utslippene med over 80 prosent sammenlignet med fossil bensin. I tillegg til bioetanol fra Borregård bruker vi også bioetanol fra råstoffer som sukker, mais og korn. Dette er såkalt konvensjonelt drivstoff som reduserer CO2-utslippene med 50-70% prosent, avhengig av råstoff og produksjonsmetode.

Alle bensinbiler er godkjent for å bruke bensin tilsatt inntil 5 prosent bioetanol.

FORDELER VED BRUK AV milesPLUS® 95

FUNKSJON FORDEL FOR DEG
Ekstra rengjørende Høyere inndoseringen av rengjørende komponenter motvirker avleiringer i drivstoffsystemet. Dette gir enklere oppstart av motoren. Detergentene holder også ventilene, innsprøytingsdysene, forbrenningskammeret og ikke minst forgasseren fritt for avleiringer. Forbrenningen blir da mer effektiv og man får utnyttet energien i drivstoffet optimalt
Rust- og korrosjonsbeskyttelse Det finnes mange ulike metalldeler i drivstoffsystemet som drivstoffet kan komme i kontakt med. Det er derfor viktig å beskytte disse metalldelene mot korrosjon. Med milesPLUS® 95 får du en høyere mengde korrosjonsbeskyttelse som forsterker effekten slik at man minimerer risikoen for korrosjon i drivstoffsystemet. Korrosjonsbeskyttelsen har effekt både når bilen er i bruk og når den står i ro.
Friksjonsreduserende En høyere andel additiv i milesPLUS® 95 sørger for bedre friksjonsreduserende egenskaper. Ved gasspådrag bidrar redusert friksjon til at mer kraft går til motoren istedenfor å overvinne høyere friksjon. Dette, sammen med de ekstra rengjørende egenskapene, bidrar til å gi motoren din mer kraft og akselerasjon
Mindre CO2-utslipp med lavere forbruk og biodrivstoff Du kan fylle bensin som før, og bidra til at ditt klimaavtrykk fra bensin blir litt mindre.