Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Statoil blir Circle K

Fra 1. april skifter Statoil Fuel & Retail Norge AS navn til Circle K Norge AS. Og fra mai 2016 vil alle norske statoilstasjoner løpende skifte navn til Circle K.

Det er de samme medarbeiderne du vil møte hos oss, og vi fortsetter å tilby de samme gode produktene, tjenestene og servicen. Vi endrer oss, kun til det bedre.

Viktig å vite:
• Organisasjonsnummeret vårt er det samme.
• Ingen vilkår, kontrakter eller lojalitetsprogrammer endres.
• Det juridiske navnebyttet betyr at alle kundene våre vil få faktura fra Circle K fra og med 5. april.

I løpet av året vil du få nytt Circle K drivstoffkort, som vil erstatte det eksisterende Statoil-kortet. Det gamle Statoil-kortet vil fortsatt fungere en kort periode etter at du mottok det nye. Sperredato vil fremkomme av brevet som følger kortet.

I likhet med Statoil-kortet vil det nye Circle K-kortet være gyldig i hele vårt skandinaviske nettverk av bensinstasjoner - inkludert INGO i Sverige og Danmark og BEST og 123 i Norge – totalt mer enn 1600 steder.

Har du EUROPE-kort med ROUTEX-funksjon vil du også ha tilgang til et av de største drivstoffnettverkene i Europa med over 18 000 steder i 29 land.

Vi er stolte av vår historie, og hva vi har fått til i det norske markedet, fra den spede starten med MIL i 1920 via BP, Norol, Statoil og nå Circle K.

Nå blir vi en del av en stor internasjonal kjede, det skal vi bruke til å utvikle oss – vi skal bygge videre på det kunden setter pris på i dag og som de anerkjenner oss for. Vi skal gjøre Circle K minst like kjent og kjært for kundene våre som vi vet at Statoil-navnet har vært i det norske markedet.

Har du ytterligere spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt på 22 96 20 00.

Velkommen til Circle K!


Lukk

Endre språk