Image
Våre konseptbutikker
Image
Våre konseptbutikker
Nye konseptbutikker

Nye butikker og nye smaker!

Velkommen til våre nye konseptbutikker! Vi gleder oss til å ta deg imot i våre nye freshe butikker der vi har utviklet et spennende mattilbud for deg som er opptatt av å spise godt, ferskt, sunt og variert! Våre medarbeidere er klare til å servere deg en helt ny matopplevelse langs veien.

En helt ny butikkopplevelse

Drikk en kaffe, ta en pause og nyt den gode maten i våre flotte sitte områder. Delikate farger og spennende belysning gir en rolig atmosfære der det er behagelig å slappe av; enten i en sofa med vennegjengen eller familien, eller en rask pause ved et barbord. Vi har stor og god toalettkapasitet og det er WiFi til fri disposisjon; alt har blitt designet for å gi deg en herlig opplevelse.  

Større tilbud av fersk og god mat – noe for alle smaker!

Leter du etter et større og mer variert tilbud av god, fersk og sunn mat langs veien? Da har du kommet rett! Ferske baguetter, smakfulle salater og spennende meksikanske retter tilberedes og serveres på stedet. Selvsagt med nye vegetar alternativ.
Vi kommer fortsatt til å servere våre kjente pølser av gode råvarer og saftige hamburgere satt sammen av de aller beste ingredienser samt deilige pizzaer og mye annet godt. Ferdige til å ta med eller spise hos oss. Du finner også vår nylagede kaffe med fersk melk og ikke minst butikkstekte bakervarer – gjennom hele dagen. 

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge, men du er velkommen til frokost, lunsj, middag eller hva du enn har lyst på – VI SEES! 

Nye konseptbutikker:

Hvilke Circle K stasjoner son har fått nytt konsept og utvidet mattilbud langs veien finner du i Circle K Reiseplanlegger. Følg med da flere kommer!

Circle K Reiseplanlegger