Image
Våre konseptbutikker
Image
Våre konseptbutikker
Konseptbutikker

Vi oppgraderer våre butikker!

Vi oppgraderer og moderniserer våre butikker på løpende bånd. Vi gleder oss til å ta deg imot i våre nye «freshe» butikker der vi har utviklet et spennende mattilbud for alle som er opptatt av å spise godt, ferskt, sunt og variert! Våre medarbeidere er klare til å servere deg en helt ny matopplevelse langs veien.

Nyt en pause hos oss!

Drikk en kaffe, ta en pause og nyt den gode maten i våre flotte sitteområder. Delikate farger og spennende belysning gir en rolig atmosfære der det er behagelig å slappe av; enten i en sofa med vennegjengen eller familien, eller en rask pause ved et barbord. Vi har stor og god toalettkapasitet og det er WiFi til fri disposisjon; alt har blitt designet for å gi deg en god og effektiv opplevelse når du besøker oss.  

Bredt utvalg av fersk og god mat – noe for alle smaker!

Leter du etter et større og mer variert tilbud av god, fersk og sunn mat langs veien? Da har du kommet rett! Ferske baguetter, smakfulle salater og en rekke andre spennende retter tilbys i våre «restauranter». Selvsagt med nye vegetar- og veganalternativ. Og du, har du ikke smakt vår nystekte Peppes Pizza On The Go, da har du kanskje gått glipp av noe?

Vi kommer fortsatt til å servere våre kjente pølser av de beste råvarer og saftige hamburgere satt sammen med de aller beste ingrediensene. Du finner også vår velsmakende kaffe, laget på nykvernede bønner og med med fersk melk. Og ikke minst, butikkstekte bakervarer – vi er bolde nok til å kalle oss selv – Norges største bakerikjede langs vei. 

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge, men du er velkommen til frokost, lunsj, middag eller hva du enn har lyst på – VI SEES!

Her finner du oss:

Vil du finne ut hvor vi finnes på din vei og hva vi tilbyr kan du benytte vår Reiseplanlegger – Velkommen!

Circle K Reiseplanlegger