Image
Salat
Image
Salat
Et sunnere valg

Et sunnere valg

Mange er opptatt av hva de spiser, og ønsker et sunnere og grønnere mattilbud langs veien. Vi er i en særstilling langs norske veier, vi er åpne store deler av døgnet og skal tilby mat som dekker alle behov. Det forplikter, og vi gjør det vi kan for å ha et så bredt utvalg som mulig – av sunn og næringsrik mat til bilister over hele landet.

Andelen av befolkningen som ikke spiser kjøtt øker stadig, og for oss er det en viktig del av vårt matløfte å tilby gode vegetar-retter. Vi ønsker å tilby god, sunn og næringsrik mat med lavere klimaavtrykk. Hos oss finner du både salater, sandwicher, og ikke minst vår helt egen vegetarburger. Bra for deg og bra for miljøet!

Vi jobber hver dag med å redusere innholdet av salt, sukker og fett i maten vi tilbyr deg.

  • Ved bytte av leverandør av hamburgerbrød, og utvide med grovt alternativ, har vi hatt en samlet saltreduksjonene på 1 660 kg per år
  • Vi reduserte fettinnholdet i våre hamburgere med 12,5% ved å bytte til rå burgere
  • Vi byttet pølsebrød med grovt alternativ, og mindre pølsebrød til wienerpølsene. Våre nye pølsebrød inneholder 35% mindre salt enn de forrige.
  • Vår kokte skinke er nå av enda høyere kvalitet, og dermed med en redusert saltmengde på 30 %
  • Våre standard grove baguetter er byttet inn standard grove surdeigsbaguetter

Du kan lese mer om våre initiativ på bærekraft her.

 

Image
Fiskeburger

Burger for enhver smak

Som et ledd i vårt løfte om å tilby kundene sunne matalternativer, selger vi nå både vegetar-, kylling- og fiskeburgere ved våre stasjoner. Dermed kan du kose deg med god samvittighet, hele uka igjennom.

Image
Boller

Sjokoladeboller uten tilsatt sukker

Visste du at du hos Circle K får nystekte sjokoladeboller uten tilsatt sukker? Den samme gode smaken, bare sunnere. Dermed kan du kose deg med god samvittighet!