Image
Burger
Image
Burger
Burger for enhver smak

Burger for enhver smak

Som et ledd i vårt løfte om å tilby kundene sunne matalternativer, selger vi nå både vegetar-, kylling- og fiskeburgere ved våre stasjoner. Dermed kan du kose deg med god samvittighet, hele uka igjennom.

For folk som er i farta kan det ofte være utfordrende å finne alternativer til sunne og effektive måltider. I tillegg er det en økende trend at stadig flere etterlyser kjøttfrie alternativer. Derfor er det viktig at de som stopper hos oss, skal få muligheten til å velge nettopp dette.

Stadig flere er bevisste på hva de spiser, både med tanke på kosthold og miljøet. Vår ambisjon er å være et foretrukket stoppested for energipåfyll av kropp og kjøretøy. Det betyr at vi tilbyr et variert utvalg av populære matretter og burgere er blant folkets store favoritter.

Kyllingburger, fiskeburger og Quorn vegetarburger

Fiskeburgeren består av hele 86 prosent fisk, laget av renskåret filet av torsk og hyse. Lofoten bruker bare naturlige ingredienser, i tillegg til ferske fiskefileter av beste kvalitet.

Den populære kyllingburgeren er en saftig og crispy burger med Jarlsbergost. Kyllingburgeren serveres i Briochebrød med rømmedressing og Sweet chilisaus, en perfekt smakskombinasjon.

Quorn vegetarburger har mye fiber, høyt proteininnhold og lavt fettinnhold. Hovedingrediensen er den bærekraftige proteinkilden Mycoprotein. I tillegg har Myroprotein et klimaavtrykk som er 10 ganger lavere enn ved produksjon av storfekjøtt, og 4 ganger lavere enn ved produksjon av kyllingkjøtt.

Du kan lese mer om våre initiativ for bærekraft her.