Image
Circle K EXTRA

Hvert besøk teller

Circle K EXTRA gir enda mer

Nå kan du få bedre rabatter på både drivstoff og lading

Gratulerer! Du har du blitt valgt ut til å være blant de første som får gleden av våre nye EXTRA-rabatter på drivstoff og hurtiglading. Her finner du alt du trenger å vite om det nye tilbudet og hvordan du best får utbytte av den nye løsningen.
Image
Tier
Image
Circle K Appen
Image
Hver 6. gratis
Image
Nivå

Få en bedre drivstoff- og laderabatt

Glem alt du visste om vår tidligere drivstoff- og laderabatt, for nå topper vi den! Rabatten din bestemmes av alle dine besøk på Circle K siste 90 dager. Det spiller ingen rolle om du tanker, lader med Circle K Charge (app eller ladebrikke), vasker bilen eller handler i butikkene våre - hvert besøk teller med i opptjeningen av dine rabatter på drivstoff og lading. Ett besøk = ett kjøp.  

Som EXTRA-kunde har du 30 øre per liter/kWt enten det er drivstoff eller lading som gjelder for deg. Nå kan du få bedre rabatt. Etter 8 besøk, kommer du opp på et nytt nivå som gir deg 40 øre. Og besøker du oss 12 ganger eller mer, har du oppnådd vårt toppnivå og får den beste rabatten på 45 øre.

Har du ikke nok besøk på Circle K i løpet av de siste 90 dagene, risikerer du å bli nedgradert. Vi sender deg en påminnelse dersom du står i fare for å miste din oppnådde rabatt. Den gjeldende rabatten din er alltid synlig og oppdateres automatisk i Circle K-Appen.


Laderabatt med Circle K Charge-appen

For å få laderabatten må du benytte Circle K Charge-appen eller registrert ladebrikke som betalingsmiddel. Kun ladebesøk med Circle K Charge teller med i antall oppnådde besøk på Circle K. Les mer om charge-appen her.

Last ned Circle K Charge-appen om du ikke allerede har gjort det.

Image
Image
Image
Circle K Appen

Hold deg oppdatert

Med Circle K-Appen er du alltid oppdatert på din EXTRA-konto. Du ser antall besøk siste 90 dager og hvilken rabatt du har oppnådd, på både drivstoff og lading. Under EXTRA-fanen ser du alle andre personlige rabatter du har på Circle K, status på «Hver 6. på kjøpet» (bilvask, sandwich, burger, drikke og is) og hvordan du ligger an for å få Koppen/Avtalen. Du ser også en kjøpsoversikt og tilgang til din EXTRA-profil, om du vil oppdatere dine registrerte kort eller kommunikasjonspreferanser.

Last ned Circle K-appen om du ikke allerede har gjort det.

Image
Image
Image
Hver 6. gratis

Hver 6. byr vi på

Det skal alltid lønne seg å handle i våre Circle K-butikker. Derfor spanderer vi hver 6. bilvask, sandwich, burger, drikke* og is på våre stasjoner. Og vi holder tellingen for deg. Når du har kjøpt 5 produkter, får du automatisk en gratiskupong på det 6. kjøpet inn på din EXTRA-konto. Den kan innløses på alle våre stasjoner, med kortet du registrer i EXTRA. Velkommen innom!

* Hver 6. drikke gjelder 0,5 L brus eller vann fra Ringnes: se alle varianter på circlek.no

Betingelser for dine nye rabatter
Du er en av de aller første som får gleden av våre nye rabatter på drivstoff og lading, over en periode på omtrent 6 måneder. Du er tilfeldig utvalgt på bakgrunn av noen kriterier, blant annet at du ikke har Circle K EXTRA Mastercard eller er knyttet opp til en medlemsavtale med spesielle betingelser.

Hvilke kjøp teller ikke med 
Kjøp av spill/lotteri omfattes ikke av den nye rabattordningen og teller ikke som besøk.

Ett besøk = ett kjøp. Eksempelvis fylling av Koppen eller besøk på toalettene teller ikke med som besøk.

Ladning av elbil omfatter kun kjøp med Circle K Charge-app og tilknyttet ladebrikke på Circle Ks egne ladere.

Kombinasjon med andre avtaler
Dine nye rabatter kan ikke kombineres med Circle K EXTRA Mastercard. Skulle du søke om Circle K EXTRA Mastercard, vil du få fordelene som gjelder for Circle K EXTRA Mastercard og ikke den nye rabattordningen.   
 
Dine nye fordeler kan ikke kombineres med rabatter og andre fordeler gitt gjennom spesielle medlemsavtaler. Skulle du knytte ditt EXTRA-medlemskap opp til spesiell medlemsavtaler, vil du få fordelene som medlemsavtalen medfører, og ikke den nye rabattordningen.  

Vi har samlet alt du trenger å vite om den nye rabattordningen for drivstoff og lading på denne nettsiden. Du har også mottatt informasjon i e-post og sms eller i push meldinger og Circle K-appen. Du vil ikke kunne se dine nye fordeler på andre nettsider eller i annen markedsføring fra Circle K.

Trenger du mer informasjon eller ikke ønsker å delta i vår nye rabattordning, vennligst kontakt vår kundeservice her