Er du bedriftskunde? Slik lader du billigst og raskest på våre hurtigladere på stasjon

Er du bedriftskunde? Slik lader du billigst og raskest på våre hurtigladere på stasjon

Når du skal hurtiglade på våre stasjoner anbefaler vi deg å velge en lader som passer bilen din. Hvor fort eller sakte bilen din lader påvirkes av ulike faktorer, som batteriets maksimale ladehastighet og batteriets temperatur. Vi vil at du som kunde skal betale samme pris for strømmen uavhengig av ladehastighet, derfor betaler du kun per kWt når du lader hos oss.

Hva betyr det for deg at du kun betaler en kWt pris når du hurtiglader?

For deg betyr det at du kun betaler for den strømmen bilen din faktisk mottar. Uansett hvor mye du ønsker å lade batteriet eller hvor kaldt det er ute, så betaler du samme pris for strømmen du lader hos oss.

Fordelen med kWt-pris er at det koster deg like lite uansett ladefart. I motsetning til minuttprising eller kombinasjonsprising (minutt + kWt) vil du med kWt pris ikke betale mer for strømmen når bilen din lader sakte.

KWt-pris er spesielt gunstig for deg når ladehastigheten er lav. Eksempler på det er når du ønsker å fullade bilen din til 100 % eller når du lader på kalde vinterdager. Les hvilke faktorer som påvirker ladehastigheten din her.

Hvordan velge riktig lader?

Vi har to type ladere på våre stasjoner: Hurtigladere (50kW) og lynladere (opptil 300kW).

Det er batteriet på bilen som bestemmer hvor mye strøm du kan lade på en gang, ikke effekten på hurtigladeren på stasjon. For å lade raskest og rimeligst anbefaler vi deg å benytte en lader som passer den faktiske ladekapasiteten på bilen din.

Slik lader du rimelig og enkelt på 1-2-3:

  1. Velg en hurtiglader som passer ladekapasiteten på bilbatteriet ditt. Effekten står på laderen (er du usikker på ladekapasiteten på bilen din, kontakt din bilforhandler).
  2. Start og stopp lading med firmkortet.
  3. Faktura blir sendt til din arbeidsgiver sammen med andre kjøp gjort i henhold til valgt kortkategori.

Relaterte nyheter

Les alle nyheter