Image
Mat
Image
Mat
Mat

Mat

Skal det være en høy baguette med renskåren gårdsskinke fra Jæren? En mexicansk burrito med håndplukkede norske råvarer? Eller kanskje en fiskeburger fra Lofoten? Aldri før har bilturistene hatt en større meny og velge fra hos Circle K. Og råvarene – de kommer nesten utelukkende fra Norge

Thomas Bjørseth Nilsen er matansvarlig i Circle K og har bakgrunn fra Hotel Continental, Gastronomisk Institutt og Kulinarisk Akademi. Nå jobber han med å utvikle matkonsepter for Circle K og sikre en norsk, variert meny tilpasset alle ganer og behov. ​​

Nordmenn er mer matbevisste enn noen gang. De forventer mat av høy kvalitet, og de er opptatt av hvor maten kommer fra. Vår ambisjon er å tilby den sunneste og mest varierte menyen langs norske veier. Det tror vi bilister og andre som ferdes langs veien vil merke, sier Thomas Bjørseth Nilsen

Allergenoversikt

Allergenoversikt