Image
Circle K Norge
Image
Circle K Norge

Svein Tore Nymoen

Svein Tore Nymoen (49) er stasjonsdriver i Circle K: – Jeg tror ikke at jeg har hatt en dårlig dag på 37 år, Jeg gleder meg til hver dag.
Image
Svein Tore

Her er Svein Tores tre viktigste råd til fremtidige stasjonsdrivere i Circle K:

1. Se langt fremover, for det er så ekstremt mye du skal lære. Alt fra drivstoff, til renholdsrutiner og økonomi. For å komme det nivået man må være, bør man gi seg selv en periode på 2 år for å komme på detnivået man skal. Først da vil du oppleve at trivselen kommer, og du føler at du mestrer det meste.

2. Ha fokus på drift med ansatte, renhold, rutiner osv. før man begynner med store konkurranser og visjoner om å øke salget. Det kommer som regel som en positiv konsekvens av de andre tingene.

3. Det er viktig å gi av seg selv og være åpen, for å få tilbake til du ønsker fra dine ansatte.

Image
Helen

Franchisetaker Helén Windsvoll

Helén Windsvoll skulle egentlig bare ta et friår og jobbe etter videregående, men i en alder av 20 år sto hun foran stasjonen på Heddal med nøklene i hendene, som Norges yngste franchisetaker.

Image
Reiseplanlegger

Franchisetaker

Du trenger ikke å passe inn i en konkret mal for å lykkes her, men vi er helt avhengige av en medmenneskelig Franchisetager med en tydelig og langsiktig mål og planer.

Image
Øyvind

Kontakt oss

Er du nysgjerrig på hvordan en hverdag som franchisetaker i Circle K ser ut? Da kan du spørre våre kontaktpersoner om det du måtte lure på. Vi svarer mer enn gjerne på dine spørsmål!