Image
Stempeljakten
Image
Stempeljakten
Stempeljakten

Vinn premier i hele sommer!

Gjør ferien mer spennende med Stempeljakten! Hele familien kan være med på sin egen mobil og sammen jakte på Circle K-stasjoner og vinne premier gjennom hele sommeren!

Hver stasjon har sin unike kode. Når du skanner denne koden med mobilen vil det dukke opp muligheter til å vinne premier! For å scanne QR-koder må man befinne seg fysisk på stasjonen. Hint: Let gjerne etter QR-koden ved is-disken, kaffemaskinen eller på brusskapene. Du vinner en premie når du har skannet tre QR-koder. Hver uke i 10 uker lanserer vi en familiequiz med fine premier både fra oss og våre fantastiske leverandører. Stempeljakten starter 22. juni og avsluttes 31. august. Premier kan innløses helt frem til 15.september.
 

LAST NED APPEN FOR IPHONE HER eller LAST NED APPEN FOR ANDROID HER

 

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Lyst å skanne QR koder?
Vi skjønner godt om du allerede nå har lyst å begynne å skanne QR koder for å vinne premier. Finn ut hvor du finner oss ved å legge inn sommerens reiserute i vår reiseplanlegger.

Image
VGPS

Sommeren med VG

Sammen med VG følger vi nordmenn på veien i sommer. Vi gir deg grunnene for å stoppe på Circle K, for å tanke, lade batteriene eller bare for en velfortjent pause.

Image
Sommertilbud

Sommertilbud

Hos Circle K finner du en smak av sommer! Kombiner som du vil med vårt 2 for 40 tilbud. I år som i fjor tilbyr vi også en velsmakende sommerburger og kald drikke i alle varianter. Husk at du også får alt til grillen hos oss.