Image
Skrap og Vinn
Image
Skrap og Vinn
Skrap & Vinn

Skrap deg gjennom sommeren med Circle K!

Skrap frem tre like premier og vinn fra over 120.000 små og store premier gjennom hele sommeren hos Circle K. Skrap & Vinn starter 21. juni og avsluttes 22. august.

NYHET! Skrap & Vinn i Circle K Appen

Nå i sommer er det første gang Skrap & Vinn blir tilgengelig i Circle K Appen i tillegg til på circlek.no/spill. Spiller du i Circle K Appen får du ett ekstra hovedspill hver dag. Last ned Circle K Appen her:

Ekstra spill med EXTRA

Som EXTRA Club-kunde får du mulighet til å delta i ett ekstra hovedspill hver dag. 
Hvis du registrerer deg i EXTRA Club i løpet av kampanjeperioden, får du tilgang til det ekstra hovedspillet etter at du har fullført registreringen (kan ta opptil 24 timer). Det koster ikke noe ekstra å bli med i EXTRA Club, men vi trenger kortnummeret på ditt betalingskort for å kunne gi deg EXTRA Club-fordelene våre.
Du kan registrere deg i Circle K EXTRA Club her circlek.no/extra

Kuponger

Hvis du vinner, får du en kupong som kan innløses på stasjonene våre. Du kan ikke vinne på nytt før du har innløst kupongen(e). Du kan fremdeles spille, men da vinner du ingen produkter eller rabattkuponger. Du har bare lov til å innløse opptil tre kuponger samtidig i butikken.
Når du innløser kupongen på Circle K-stasjonene våre, har du bare 5 minutter på deg til å vise kupongen til de ansatte. Vi anbefaler derfor at du venter til du står først i køen på stasjonen, før du innløser den.

Kupongen utløper automatisk fem dager etter at vi utstedte den. Circle K har implementert en prosess for gjenbruk av kuponger som ikke løses inn.

Skrap & Vinn har 16 års aldersgrense.

Hovedpremie

Jo mer man spiller jo flere «poeng» får man i trekningen av hovedpremien. I lys av elbilfokuset og satsingen vår på lading, er hovedpremien en komplett hjemmelader fra Easee inklusive installasjon. Vinneren får i tillegg et helt års gratis lading på våre stasjoner, til en samlet verdi av 20.000,-. Om ikke vinneren kjører elbil kan han eller hun velge gavekort på drivstoff, også til en verdi av 20.000,-.

 

Over 120 000 Premier!