Image
Circle K Norge
Image
Circle K Norge

Prisbelønt arbeidsgiver

I 2020 ble Circle K hedret med gull i Magnet Awards for sitt kommunikasjonsarbeid rettet mot ansatte og jobbsøkere. Prisene er regnet som NM innen disse kategoriene, og vi i Circle K Norge vant gull i hovedkategorien "Årets helhetlige Employer Branding".

- Vår ambisjon er å være en attraktiv arbeidsplass for talentfulle folk. Derfor investerer vi mye i å sørge for at hver enkelt ansatt får utnyttet sitt fulle potensiale hos oss, samt å tiltrekke oss nye, flinke folk, sier HR-direktør i Circle K Norge, Nina Sandsbråten. 

Image
Circle K

En bransje i enorm endring

Sandsbråten forteller at Circle K har hatt et spesielt fokus på å beholde gode medarbeidere over tid, og bygge stolthet om det å jobbe ute på stasjon. Tradisjonelt har det heftet ufortjent lav status ved å ha en stasjonsjobb, og at mange av de som har begynt i jobben derfor har blitt overrasket over hva jobben faktisk krever. - Vår bransje er i enorm endring, de ansatte skal ha et bredt kompetansefelt og mange oppgaver skal løses parallelt. Tidligere kom folk for å få hjelp til ulike ting med bilen, men i dag er vi en topp moderne convenience-store, med et bredt utvalg av mat som lages i butikk og en rekke tjenester. Den oppfatningen tar tid å snu, for kunder og fremtidige ansatte, sier Sandsbråten. 

- Vårt viktigste fokus er derfor å tiltrekke oss mennesker med den riktige motivasjonen, og ikke minst investere i opplæring og oppfølging av våre medarbeidere. 

Image
Stasjon

Om oss

Vi jobber hardt for at kundens besøk skal oppleves så effektive og hyggelige som mulig. Derfor investerer vi i våre ansatte, og gir dem muligheter til å utvikle seg sammen med oss.

Image
Talentprogram

Vårt talentprogram

Circle K sin ambisjon er å være en attraktiv arbeidsplass for talentfulle mennesker. Vi investerer derfor mye i å sørge for at hver enkelt ansatt får utnytte sitt fulle potensiale hos oss.

Image
Helen

Stasjonsdriver

Liker du å ha mange baller i luften? Da kan du være perfekt som daglig leder på en av våre stasjoner! Les mer om dine muligheter og karrieremuligheter ved å trykke på knappen nedenfor.