Image
Burger
Image
Burger
Hamburgere

Hamburgere

Våre hamburgere er satt sammen av de aller beste norske ingredienser, som harmonerer og skaper det perfekte resultatet. Saftige burgere, smakfullt Briochebrød, sprøstekt bacon og Engelsk Cheddar. Smaksatt med gode dressinger og ferske grønnsaker.
Image
Burger Original

Hamburger

Klassisk velsmakende og saftig hamburger, laget på 100 % rent norsk storfekjøtt. Serveres i Briochebrød med klassisk Hamburgerdressing.

Image
Superburger

Superburger

Klassisk hamburger med 100 % rent norsk storfekjøtt toppet med sprøstekt bacon og Engelsk Cheddar. Briochebrød, Sweet Hickory BBQ saus, Chilimayo eller Hamburgerdressing.

Image
Kyllingburger

Kyllingburger

En saftig og crispy kyllingburger med Jarlsbergost. Kyllingburgeren serveres i Briochebrød med rømmedressing og Sweet chilisaus, en perfekt smakskombinasjon.

Image
Vegetarburger

Vegetarburger

Quorn Vegetarburger har smak, utseende og tekstur av kjøtt. Laget av soppprotein, en kjøttfri proteinkilde. Serveres i Briochebrød med smakfull salsa.

Image
Fiskeburger

Fiskeburger

Lofoten fiskeburger innholder 86 % fisk. Laget av fersk, renskåret filet av torsk og hyse laget i Lofoten. Kun naturlige ingredienser montert på Briochebrød med remulade og ferske grønnsaker.