Image
Burger
Image
burger
Burgere

Burgere

Burgerens reise har vært lang, og det sies at hamburger har vært på markedet siden 1885. Du finner saftige hamburgere på alle våre Circle K stasjoner, og vi tilpasser den gjerne etter ditt spesifikke ønske!

En god hamburger bør være laget på de aller beste ingrediensene – frisk salat, gode grønnsaker, fersk briochebrød, fyldig cheddarost og smaksrik dressing. Hos oss finner du burger for enhver smak, og du kan velge mellom en klassisk grovkvernet burger, superburger, kyllingburger, fiskeburger eller vegetarburger. Kos deg!

Image
Superburger

Superburger

Hamburger med rent norsk storfekjøtt, med bacon og Engelsk Cheddar. Briochebrød, Sweet Hickory BBQ saus, Chilimayo eller Hamburgerdressing.

Image
burger original

Hamburger

Klassisk velsmakende og saftig hamburger, laget på 100 % rent norsk storfekjøtt. Serveres i Briochebrød med klassisk Hamburgerdressing.

Image
Kyllingburger

Kyllingburger

En saftig kyllingburger med Jarlsbergost. Kyllingburgeren serveres i Briochebrød med rømmedressing og Sweet chilisaus, en perfekt smakskombinasjon.

Image
Veganburger

NYHET! Veganburger

Vår veganburger er 100 % plantebasert. Naturli Fava burger er basert på erter og favabønner som dyrkes i Østfold. Vi har utviklet en helt ny resept som gir oss en saftig og smakfull burger med vegansk siracha mayo og syltet rødløk. Serveres i Briochebrød.

Image
Fiskeburger

Fiskeburger

Lofoten fiskeburger innholder 86 % fisk. Laget av renskåret filet av torsk og hyse. Naturlige ingredienser på Briochebrød med remulade og grønnsaker.