Image
Sommer
Image
Sommer
Sommermat

Større tilbud av fersk og god mat – noe for alle smaker!

Er du på jakt etter fersk og sunn mat langs veien? Er kvalitet og valgfrihet viktig for deg?

Vi har nå et enda større og mer variert tilbud av god, fersk og sunn mat langs veien. Vi har ferske baguetter, smakfulle salater og spennende meksikanske rette. Alt tilberedes og serveres på stedet. Selvsagt med nye vegetar alternativ.

Vi kommer fortsatt til å servere våre kjente pølser av gode råvarer og saftige hamburgere satt sammen av de aller beste ingredienser samt deilige pizzaer og mye annet godt. Ferdige til å ta med eller du kan spise hos oss i våre lounge områder. Du finner også vår nylagede kaffe med fersk melk og ikke minst butikkstekte bakervarer gjennom hele dagen.
Vi forstår at det kan være vanskelig å velge, men du og familien er velkommen til frokost, lunsj, middag eller hva dere enn har lyst på. Vi sees!

Image
Sommerens tilbud

Sommerens tilbud

Kombiner som du vil i sommer!
Vi har oppgradert 2 for 40 tilbudet til å inneholde enda flere varianter å velge mellom i sommer! Vi tilbyr produkter til hele familien til en hyggelig pris.
I sommer får du også limited edition sommerburger.

Image
Konseptbutikker

Konseptbutikker. En helt ny butikkopplevelse!

Drikk en kaffe, ta en pause og nyt den gode maten i våre flotte sitte områder. Delikate farger og spennende belysning gir en rolig atmosfære der det er behagelig å slappe av; enten i en sofa med familien, eller en rask pause ved et barbord.

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Norgesferie med barn i bilen i sommer? I vår reiseplanlegger finner du enkelt ut hvor du finner blant annet gode toalettfasiliteter på din reiserute. I tillegg kan du finne ut hvilke stasjoner som har sitteplasser til hele familien.