Image
Sommerpause
Image
Sommerpause

Det beste mattilbudet langs veien!

I sommer kan vi friste med våre knallgode burgere i alle varianter og en rekke smakfulle varme sandwicher. Har du lyst på en frisk salat, en wrap, en baguette eller en pølse, har vi et bredt utvalg av det også!
Image
Sommerburger

Burger og brus!

I år har vi laget en helt ny Sommerburger – vi frister med en skikkelig BBQ-variant med den gode Sweet Hickory BBQ dressingen og toppet med sprøstekt løk for ekstra smak og «krønsj». Denne herligheten tilbyr vi for bare 99 kroner, og det med en 0,5 ltr Pepsi Max til.

Ikke glem at du får hver 6. burger gratis når du er EXTRA Club medlem.

Image
Sommerbolle

Sommerbolle

Dette er et helt nytt produkt, som kun er å finne på Circle K, i en begrenset periode. Denne må du ikke gå glipp av. Kjøp en 5 pk og del med alle de andre i bilen.

Image
PepsiMax

Pepsi MAX 2 for 49,-

Kjøp Pepsi MAX - Og du kan vinne drivstoff for et helt år i tillegg til kule premier fra Pepsi MAX. Deltakelse forutsetter at du er medlem i EXTRA. Og det er enkelt, meld deg inn på stasjonen eller her på disse sidene. Les mer om konkurransen og vilkårene her

Meld deg inn i EXTRA her

Image
Koppen

Koppen

Uansett vær er det alltid godt med en kopp kaffe på tur. Og kaffe og bakervarer hører jo sammen. I sommer tilbyr vi Koppen vår til rabatert pris. Både til deg og en du er glad i! Og ikke nok med det, kjøper du Koppen i sommer har du glede av varm drikke ut hele 2024.

Image
Kaffedeal

Alltid noe godt til kaffen!

Kvikk Lunsj til kr 20,- er sommerens Kaffedeal. Dette tilbudet får alle som har Koppen eller som kjøper kaffe i engangskopp på våre stasjoner.

Image
Redbull

Red Bull

2 for 50,-Gjelder Red Bull 0,25l 
2 for 60,-Gjelder Red Bull 0,4L

Image
Drikke
Image
Sommerkampanje

Vinn drivstoff for et år!

Kjøp et produkt fra Pepsi MAX i sommer og vær med i trekningen av drivstoff for et år.
 
 
 

Image
Is

Besøk våre isbarer!

Sommer, sol og ferie hører naturlig sammen med iskrem. I Circle K tilbyr vi små-is fra den rikholdige menyen til Diplom-is. Svært mange av våre stasjoner tilbyr også softis og kule-is.

Image
Skrap & Vinn

Skrap & Vinn

Skrap frem tre like premier og vinn fra over 130.000 små og store premier gjennom hele sommeren hos Circle K. Skrap & Vinn starter 25. juni og avsluttes 19. august.