Image
Sommertilbud
Image
Sommertilbud

Det beste mattilbudet langs veien!

Hos Circle K finner du en smak av sommer! Kombiner som du vil med vårt 2 for 40 tilbud. I år som i fjor tilbyr vi også en velsmakende sommerburger og kald drikke i alle varianter. Husk at du også får alt til grillen hos oss.
Image
Sommerburger

Limited edition – sommerburger!

Vi elsker en god burger og derfor tar vi frem den perfekte sommerburgeren! Beef burger med coleslaw, bacon, tomat og bbq saus! Om du ønsker et alternativ, så tilbyr vi også kylling, fisk og vegetar.
Ikke glem at du får hver 6. burger gratis når du er EXTRA Club medlem.

Image
Grillprodukter

Alt du trenger til grillen i sommer!

Circle K skal være destinasjonen for «alt» du trenger til grillen i sommer. Og det til svært gode priser. Vi har satt ned prisen på grillkull, grillbriketter, engangsgriller og tennveske til kr.39,-. Og for at du skal ha noe å legge på grillen tilbyr vi «Ta med» pølser både fra Leiv Vidar og Finsbråten. Ketchup og sennep, lomper og pølsebrød har vi selvfølgelig. Og du, lompene og pølsebrødene er glutenfrie. Men husk, du trenger ikke gå sulten fra Circle K. Om det er en «ventepølse» eller to til bare 30,- du trenger, så tilbyr vi det også. God grillings!  

Image
2 for 40

Kombiner som du vil i sommer!

Vi har oppgradert 2 for 40 tilbudet til å inneholde enda flere varianter å velge mellom i sommer! Her kan du velge to valgfrie produkter til 40,- hele døgnet. Du kan velge både sunne alternativer, eller et lite dessert alternativ. Valget er ditt, prisen vil være den samme uansett hvilke to produkter du velger. 

Prisen er + pant om du kjøper drikke med pant. Tilbudet gjelder liten kaffe. Om et kombinasjonstilbud blir billigere enn 40,- får du selvfølgelig den laveste prisen. 

Image
Softis

Iskrem

En viktig ting når det er sommer er å kunne kjøpe seg en god is - og is har vi på alle våre stasjoner! Men visste du også at du kan få kjøpt softis på ca 190 av stasjonene våre? Sving innom for en softis neste gang du ser oss langs veien!
Og husk at du får hver 6. småis gratis når du er EXTRA Club medlem. 

Image
Sommertilbud EXTRA

Enda bedre mattilbud i EXTRA

Vi tilbyr nå hver 6. gratis også på Coca-Cola og baguetter, i tillegg til hver 6. burger og is.

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Norgesferie med bil i sommer?
I vår reiseplanlegger ser du enkelt hvor du finner våre nye konseptbutikker langs din reiserute. Du finner også enkelt vårt ladenettverk, i tillegg til mye mer.

Image
Is

Besøk våre isbarer i sommer!

Sommer, sol og ferie hører naturlig sammen med iskrem. I Circle K tilbyr vi små-is fra den rikholdige menyen til Diplom-is. Svært mange av våre stasjoner tilbyr også softis og kule-is.

Image
Stempeljakten

Stempeljakten

Vinn premier i hele sommer!
Stempeljakten gjør Norgesferien mye mer spennende! Hele familien kan være med på sin egen mobil og sammen jakte på Circle K stasjoner og vinne premier gjennom hele sommeren