Image
Sommertilbud
Image
Sommertilbud

Det beste mattilbudet langs veien!

I sommer kan vi friste med våre knallgode hamburgere i alle varianter, Peppes Pizza On The Go og en rekke smakfulle varme sandwicher. Har du lyst på en frisk salat, en wrap, eller rett og slett en pølse, har vi et bredt utvalg av det også!
Image
Sommerburger

Limited edition – sommerburger!

Nordmenn elsker en god burger og vi har tatt frem den ultimate sommerburgeren! Beefburger med coleslaw, bacon, tomat og bbq saus! Om du ønsker et alternativ, så tilbyr vi også kylling, fisk og en plantebasert variant.
Ikke glem at du får hver 6. burger gratis når du er EXTRA Club medlem.

Image
Grillprodukter

Alt du trenger til grillen i sommer!

Circle K skal være destinasjonen for «alt» du trenger til grillen. Og det til svært gode priser. Vi har satt ned prisen på grillkull, grillbriketter, engangsgriller og tennvæske til kr.39,-. Og for at du skal ha noe å legge på grillen tilbyr vi «Ta med» pølser både fra Leiv Vidar og Finsbråten. Ketchup og sennep, lomper og pølsebrød har vi selvfølgelig. Og du, lompene og pølsebrødene er glutenfrie. Og trenger du litt kald drikke til maten, så tilbyr vi det også, i alle varianter. God grillings!    

Image
Coin

1 for 20 i hele sommer!

I vårt 20 kroners marked kan du velge fra et bredt utvalg av produkter som hører sommeren til. Har du lyst på en is, en kald drikke eller litt ekstra «Energi» tilbyr vi alt dette og litt til. Er du bare litt sulten kan vi tilby et velsmakende rundstykke med ost & skinke eller en wiener i lompe eller brød. Sjekk ut utvalget, vi er sikre på at du finner noe du liker og har lyst på!

Prisen er + pant om du kjøper drikke. 

Image
Softis

Iskrem

Det mange gleder seg aller mest til om sommeren er iskrem - og is, det har vi på alle våre stasjoner! Og softis, den aller mest populære, det har vi på nesten 200 av våre stasjoner. Sving innom for en softis og nyt en sommerpause hos oss!
Og husk at du får hver 6. små-is gratis når du er EXTRA Club medlem. 

Image
Finn gullkortet

Peppes Pizza On The Go

I hele sommer tilbyr vi noen fantastiske Pizzadeals. Velg mellom valgfri stor pizza med 1,5l Coca-Cola til 199,- eller en porsjonspizza med 0,5l Coca-Cola til bar 59,-. Dette er en god Deal uansett om man er en eller flere i bilen. Og du, med dette tilbudet får du også med en kortstokk fra Coca-Cola. Er du ekstra heldig trekker du Gullkortet og vinner billetter til hele familien til Dyreparken i Kristiansand.

Prisen er + pant ved kjøp av Pizzadeals  

Image
Extra

Enda bedre mattilbud i EXTRA

Vi tilbyr hver 6. gratis også på Coca-Cola og baguetter, i tillegg til hver 6. burger og små-is. Meld deg inn i vårt lojalitetsprogram og benytt deg av disse gode tilbudene i sommer.

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Norgesferie med bil i sommer?
I vår reiseplanlegger ser du enkelt hvor du finner våre nye konseptbutikker langs din reiserute. Du finner også enkelt vårt ladenettverk, i tillegg til mye mer.

Image
Is

Besøk våre isbarer i sommer!

Sommer, sol og ferie hører naturlig sammen med iskrem. I Circle K tilbyr vi små-is fra den rikholdige menyen til Diplom-is. Svært mange av våre stasjoner tilbyr også softis og kule-is.

Image
Spinn og Vinn

Skrap & Vinn

Skrap frem tre like premier og vinn fra over 120.000 små og store premier gjennom hele sommeren hos Circle K.

Skrap & Vinn starter 21. juni og avsluttes 22. august.