Image
Fordeler & Bonus
Image
Fordeler & Bonus
Fordeler & Bonus

Fordeler og bonus

Ved å bruke ditt Circle K Mastercard får du 1% bonus på alle dine kjøp* samt mange andre gode fordeler og rabatter.

Bonus
*1 % bonus gis på kjøp på Circle K og BEST i Norge samt Mastercard-brukersteder i hele verden når du har fylt 500 l drivstoff hos Circle K i løpet av 12 måneder. 

Ett bonuspoeng er verdt en krone og bonusen havner direkte inn på din EXTRA Club konto. Du kan samle inntil 3000 kroner i bonuspoeng per år med Circle K Mastercard. 

Bonusen kan brukes som hel eller delbetaling på Circle K på akkurat det du vil. Drivstoff, bilvask, mat – du bestemmer! Den kan også fritt benyttes uavhengig av opptjent bonussaldo, men den må benyttes i kassen inne på våre stasjoner. 
Bonusen blir liggende i kortet i 24 måneder. 

Bonus gis ikke på kjøp av drivstoff, kjøp hos andre drivstoffleverandører (foruten om BEST), overføring mellom privatpersoner. Lotteri, kontantuttak og tobakk er også ekskluderte produkter både i opptjening og utløsning av bonusen.

Følg med på bonusen
Du kan holde oversikt over bonusen din:

  • På kvitteringen når du handler
  • I alle nyhetsbrev fra oss
  • På din EXTRA Club-konto
  • I Circle K appen
  • Den ansatte i kassen er alltid oppdatert

Dersom du handler på et verksted eller dekkforhandler tilknyttet en konkurrerende bensinstasjonskjede, kan du oppleve å ikke få bonus. Om dette skulle oppstå, vennligst ta kontakt med Circle K Kundeservice, så vil vi legge den manglende bonus til din konto i Circle K EXTRA Club.

Fordeler med ditt Circle K Mastercard

Image
Fordeler

EXTRA Club fordeler

Her får du oversikt over alle de fordeler og tilbud du får gjennom EXTRA Club!

Image
Feriehus og Leiligheter

Opptil 43 % rabatt på Feriehus og Leiligheter

Uansett om du søker sol og bading, vil oppleve Europas storbyer eller drømmer om en hvit vinter i Alpene, så tilbyr Interhome ferieutleie i alle prisklasser. Rabattkode: CIRCLEKMASTER

Image
Gode rabatter på dekk og service!

Gode rabatter på dekk og service!

Gjennom vår samarbeidspartner Vianor, får du gode rabatter på dekk, felger, bil- og dekkservice når du betaler med Circle K Mastercard!