Image
Bærekraft
Image
Bærekraft
EXTRA Club fordeler
Få enkelt og raskt tilgang til fordeler og gjør hverdagen litt rimeligere og hyggeligere!

Du får et hav av forskjellige rabatter og tilbud, som sikrer at du sparer penger og samtidig får en god hverdag. Registrer deg direkte i vår app eller på nett, så får du tilgang til alle våre spesielle EXTRA Club-tilbud med en gang. 

Image
Alltid Drivstoffrabatt

Velkomsttilbud på drivstoff

Alle som registrerer seg får 50 øre per liter i drivstoffrabatt i 50 dager.

Image
Kaffe Boller

Velkomsttilbud i butikk

Vi ønsker deg velkommen med både kaffe og bolle ved ditt neste besøk.

Image
Alltid Drivstoffrabatt

Alltid drivstoffrabatt

Som medlem får du fast 30 øre i rabatt per liter drivstoff du kjøper med ditt registrerte betalingskort på våre bemannede stasjoner. På automatene får du 10 øre per liter. Med Circle K Mastercard får du 40 øre per liter på bemannede stasjoner og 20 øre på automatene.

Les mer om drivstoff

Image
Koppen

Koppen etter fylte 1000 liter

Fyller du 1000 liter eller mer drivstoff i løpet av 12 måneder spanderer vi Koppen. Med Circle K Mastercard får du Koppen etter 800 liter. Med Circle K Personkort må du selv registrere kortet i EXTRA Club for å motta Koppen.

Les mer om Koppen

Image
Hurtiglading

Fast rabatt på hurtiglading

Som medlem får du 5% rabatt på hurtiglading med Circle K Charge-appen og ladebrikke på våre egne Circle K-ladere.

MER OM HURTIGLADING

Image
Hjemmelader

Fast rabatt på hjemmelader

Som medlem får du 1.000 kroner i rabatt på kjøp av våre ladebokser med innstallasjon. Circle K tilbyr en sikker og fremtidsrettet ladeløsning og en enklere hverdag for våre kunder med elbil.

Les mer om hjemmelader

Image
Spylervæske

Fast tilbud på 4 L spylervæske

Kjøp 2 kanner med spylervæske til 99 kroner. Ordinært 69,- for en, 159,- for 3 og 209,- for 4.

Image
Bilvask

Få hver 6. maskinvask

Som medlem får du hver 6. maskinvask på kjøpet. Uansett hvilken maskinvask du kjøper, teller den med i oppsparingen. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis standard maskinvask i kortet ditt. 

Les mer om bilvask

Image
Burger

Få hver 6. burger

Som medlem får du hver 6. burger på kjøpet. Enten du kjøper liten, medium, stor eller superstor hamburger, kyllingburger, fiskeburger eller vegetarburger teller den med i oppsparingen. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis medium burger i kortet ditt. 

Les mer om våre burgere

Image
Is

Få hver 6. is

Som medlem får du hver 6. is på kjøpet. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis valgfri is i kortet ditt. Tilbudet omfatter alle småis, men ikke softis.

Image
Tusenfryd

20% rabatt på TusenFryd

EXTRA Club-kunder får 20% rabatt på TusenFryd også i år. Ta med venner eller familie i bilen, og sett kursen mot fartsfylte opplevelser for store og små. Tilbudet gjelder inntil 4 billetter per medlem. 

Parken åpner endelig opp 13. juni, til glede for mange. I sommer blir det med noen begrensninger på antall gjester i parken. Det innebærer blant annet at alle gjester må forhåndskjøpe billetter i nettbutikken, samt at det kun er mulig å kjøpe billett til en fastsatt dag. 

Ved bestilling, bruk bestillingskode som ligger på dine innloggende sider.
BESTILL HER