Image
Livet på stasjonen
Image
Livet på stasjonen
Livet på stasjonen

Livet på stasjonene

Circle K er en global aktør med tilstedeværelse over hele landet. Vi vet at nære stasjoner er viktig for et levende lokalsamfunn.

Vår ambisjon er å tilby nye tjenester som gjør fremtidens energistasjon til et naturlig samlingssted. I tillegg vil vi være til stede der det trengs, og for alle som er på farten – vi strever etter å ha de beste tilbudene og stasjonene på de riktige stedene.
 
Livet på våre stasjoner er travelt gjennom hele døgnet. Hos oss er ingen dager like, og våre medarbeidere på stasjonen må mestre mange ulike oppgaver i løpet av en dag. Det innebærer alt fra å sørge for at stasjonen er ryddig og innbydende, til å gi gode råd og service til våre kunder. 

For deg som har ambisjoner om å bygge CV, erfaring og karriere, får du gode muligheter til det hos oss. Du får jobbe i et stort selskap der innsats og arbeidsmoral blir lagt merke til. Du får være med på selskapets endring for å møte kundens behov. Du får være en del av en etablert teamkultur, hvor det ikke er mulig å kjøre ego. Hos oss lykkes vi alltid sammen!

Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger på våre stasjoner