Image
Jobbe hos oss
Image
Jobbe hos oss
Jobbe hos oss

Hvor er du på vei? La oss slå følge

Vår ambisjon er å være en arbeidsplass våre medarbeidere er stolte av, der du kan utvikle deg og trives – enten du ønsker å bygge karriere hos oss, eller har denne jobben som et stoppested på veien.

Vi leder an i en bransje som utvikler seg i rasende fart. Samtidig som vi bygger ut nettverket av ladestasjoner, utvider mattilbudet og bygger om våre stasjoner, trenger vi mennesker som ønsker å være med på å prege utviklingen av fremtidens energistasjon. 

Hull i CV’n 

Du trenger ikke å ha mye arbeidserfaring for å søke jobb hos oss. Det viktigste er at du er motivert for å lære og utvikle deg. Vi kan tilby deg verdifull erfaring innenfor kundekontakt, salg, team-arbeid og ledelse. Kort sagt, erfaringer som er nyttige innenfor de fleste yrkesretninger. Hos oss får du sjansen til å vise hva du er god for, slik at du kan bygge CV for fremtiden.

Image
Livet på stasjonen

Livet på stasjonen

Vi legger stolthet i arbeidet vårt. Vi beskriver kulturen vår som energisk, utadvendt, inkluderende, omsorgsfull og humoristisk. Dette er de samme personlige kvalitetene, verdiene og holdningene vi ser etter i kandidater.

Image
Livet på servicekontoret

Livet på servicekontoret

Å gjøre det enkelt er målet i alle deler av virksomheten vår.
På servicekontoret har vi ulike stillinger og yter støtte til stasjonsdriften i leveringen av rask og vennlig service.

Image
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Er Circle K noe for deg? Først og fremst må du elske å jobbe med mennesker. Vi setter kundene og medarbeiderne våre høyt. Er du klar for nye utfordringer – ta en titt på våre ledige stillinger.