Image
Nettverk
Image
Circle K Norge

Franchisetaker

Er du en driftig ledertype med høye ambisjoner for å drive egen franchisevirksomhet? Er du en som ønsker å skape sin egen arbeidsplass, og ønsker å bygge et team og en stasjon som lykkes? Da kan dette være stillingen for deg!

Dette innholdet ble blokkert på grunn av personlige innstillinger for samtykke av informasjonskapsler.

Tillat informasjonskapsler for markedsføring

Hvis du skal lykkes med denne oppgaven, må du være innstilt på å gjøre jobben til en livsstil. Det er ikke småtteri, men helt ærlig så er det det som kreves.

Du må evne å sjonglere mange disipliner samtidig som du skal drifte en av landets beste stasjoner – fra økonomi og forretningsdrift til ledelse og teambuilding.

Image
Helen

Franchisetaker Helén Windsvoll

Helén Windsvoll skulle egentlig bare ta et friår og jobbe etter videregående, men i en alder av 20 år sto hun foran stasjonen på Heddal med nøklene i hendene, som Norges yngste franchisetaker.

Image
Svein Tore Nymoen

Franchisetaker Svein Tore Nymoen

Svein Tore Nymoen (49) er stasjonsdriver i Circle K: – Jeg tror ikke at jeg har hatt en dårlig dag på 37 år, Jeg gleder meg til hver dag. Les Svein Tore sine råd for å lykkes som stasjonsdriver.

Image
Øyvind

Har du noen spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Er du nysgjerrig på hvordan en hverdag som franchisetaker i Circle K ser ut? Da kan du spørre våre kontaktpersoner om det du måtte lure på. Vi svarer mer enn gjerne på dine spørsmål!