Image
Nettverk
Image
Circle K Norge

Franchisetaker

Er du en driftig ledertype med høye ambisjoner for å drive egen franchisevirksomhet? Er du en som ønsker å skape sin egen arbeidsplass, og ønsker å bygge et team og en stasjon som lykkes? Da kan dette være stillingen for deg!

Hvis du skal lykkes med denne oppgaven, må du være innstilt på å gjøre jobben til en livsstil. Det er ikke småtteri, men helt ærlig så er det det som kreves.

Du må evne å sjonglere mange disipliner samtidig som du skal drifte en av landets beste stasjoner – fra økonomi og forretningsdrift til ledelse og teambuilding.

Image
Helen

Franchisetaker Helén Windsvoll

Helén Windsvoll skulle egentlig bare ta et friår og jobbe etter videregående, men i en alder av 20 år sto hun foran stasjonen på Heddal med nøklene i hendene, som Norges yngste franchisetaker.

Image
Svein Tore Nymoen

Franchisetaker Svein Tore Nymoen

Svein Tore Nymoen (49) er stasjonsdriver i Circle K: – Jeg tror ikke at jeg har hatt en dårlig dag på 37 år, Jeg gleder meg til hver dag. Les Svein Tore sine råd for å lykkes som stasjonsdriver.

Image
Øyvind

Har du noen spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Er du nysgjerrig på hvordan en hverdag som franchisetaker i Circle K ser ut? Da kan du spørre våre kontaktpersoner om det du måtte lure på. Vi svarer mer enn gjerne på dine spørsmål!