Image
Flipp & Vinn
Image
Flipp og vinn
Flipp & Vinn!

Flipp & Vinn

Prøv vårt nye Flipp & Vinn-spill hvor du ved å finne tre like produkter, umiddelbart vinner et produkt. Hvis du skulle få det røde kortet, taper du.

Ekstra spill i EXTRA Club

Som EXTRA Club-kunde får du mulighet til å delta i ett ekstra hovedspill hver dag. 
Hvis du registrerer deg i EXTRA Club i løpet av kampanjeperioden, får du tilgang til det ekstra hovedspillet etter at du har fullført registreringen (kan ta opptil 24 timer). Det koster ikke noe ekstra å bli med i EXTRA Club, men vi trenger kortnummeret på ditt betalingskort for å kunne gi deg EXTRA Club-fordelene våre.
Du kan registrere deg i Circle K EXTRA Club her  circlek.no/extra


Kuponger

Hvis du vinner, får du en kupong som kan innløses på stasjonene våre. Du kan ikke vinne på nytt før du har innløst kupongen(e). Du kan fremdeles spille, men da vinner du ingen produkter eller rabattkuponger. Du har bare lov til å innløse opptil tre kuponger samtidig i butikken.
Når du innløser kupongen på Circle K-stasjonene våre, har du bare 5 minutter på deg til å vise kupongen til de ansatte. Vi anbefaler derfor at du venter til du står først i køen på stasjonen, før du innløser den.

Kupongen utløper automatisk fem dager etter at vi utstedte den. Circle K har implementert en prosess for gjenbruk av kuponger som ikke løses inn.

Flipp & Vinn har 16 års aldersgrense.

 

40 000 Premier!   
Japp Småbiter     Iste fersken 0,5L
Daim Småbiter Iste Lime 0,5L
Lion 2pk Coca-Cola uten sukker 
Lion Peanut 2pk Red Bull Peach
Lion White 2pk Pæreis-drops
Fishermans Friend Rasberry Snickers 2pk
Stratos Bar Maltesers
Stratos Bar Creamy Hazel Kaffe
Iskaffe Cappuchino Bolle
Iskaffe Mocha Wienerpølse